Politie Hollands Midden

Postbus ( Politie Hollands Midden Leiderdorp ( District Bureau Communicatie Telefoon 9801 Fax 9801


Datum: 25 april 2005

(

Lekkerkerk Verkeerscontrole
Op zaterdag 23 april heeft de politie verkeerscontroles uitgevoerd op de CG Roosweg. Hierbij zijn 11 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere snelheidsovertredingen, het overschrijden van de doorgetrokken streep, het niet dragen van een helm en het rijden door roodlicht.

Krimpen aan de Lek Inbraak in woning
In een woning aan de Hoofdstraat is op vrijdag 22 april, omstreeks 20.30 uur, ingebroken. De verdachten zijn via de achterzijde de woning binnengeklommen en hebben de woning doorzocht. Er is een groot aantal goederen meegenomen, waaronder kleding en digitale apparatuur. De politie stelt een nader onderzoek in naar de inbraak.

Noordwijk Verkeersongeval
Op maandag 25 april, omstreeks 13.00 uur, heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op het Appelhof. De bestuurder van een autobus reed achteruit waarbij hij een vrouw raakte. De vrouw is met beenletsel en hoofdletsel overgebracht naar het LUMC. De leeftijd en woonplaats van de vrouw zijn vooralsnog onbekend.

Boskoop Diefstal na babbeltruc
Op maandag 25 april, omstreeks 11.30 uur, is een 81-jarige vrouw uit Boskoop op een slimme wijze bestolen. Een jong meisje kwam aan haar deur om geld te vragen voor een goed doel. De vrouw had haar een klein bedrag gegeven en liep vervolgens weer de woonkamer in om de portemonnee op te bergen. Het meisje is haar de woonkamer in gevolgd en heeft hoogstwaarschijnlijk de portemonnee meegenomen. De vrouw heeft aangifte gedaan en de politie stelt een nader onderzoek in naar de verdachte.

Leiderdorp Inbraken in woningen
Op maandag 25 april, omstreeks 08.00 uur, is er achtereenvolgens ingebroken in twee woningen in Leiderdorp. Uit een woning aan de Dijkwacht, zijn drie mobiele telefoons gestolen en uit een woning aan de Elisabeth van Engelandlaan is digitale apparatuur gestolen. In beide woningen is op een vergelijkbare wijze ingebroken, de politie denkt dan ook dat dezelfde inbrekers actief zijn geweest. De politie stelt een nader onderzoek in naar de inbraken.
---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --