Politie Rotterdam Rijnmond

Middaguitgave maandag 25 april

* VERDACHTE STEEKPARTIJ AANGEHOUDEN
VLAARDINGEN - Maandagmorgen omstreeks zes uur vond in een woning in de Lobeliastraat een steekpartij plaats. Hierbij raakte een 33-jarige man uit Vlaardingen gewond. Hij werd met steekwonden door GGD-personeel vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Politiepersoneel hield een 32-jarige vrouw uit Vlaardingen aan. Zij werd overgebracht naar het politiebureau en voor verhoor ingesloten. De recherche stelt een nader onderzoek in. De toedracht van de steekpartij ligt in de relationele sfeer.


* SUPERMARKT OVERVALLEN
ROTTERDAM - Maandagmorgen werd een supermarkt in de Benthuizerstraat overvallen. Omstreeks zeven uur kwam een gewapende man de winkel binnen, waarna onder bedreiging een onbekend geldbedrag werd buitgemaakt. Met het geld rende de verdachte vervolgens de supermarkt uit en vluchtte in onbekende richting. De recherche van het district De Noordhoek stelt een nader onderzoek in.


* EIGENAAR HENNEPKWEKERIJ AANGEHOUDEN
ROTTERDAM - Politiemensen van het wijkteam Scheepvaartkwartier hebben een 30-jarige Rotterdammer aangehouden voor diefstal van stroom en vervaardigen van softdrugs. Op 14 april werd op de Gedempte Zalmhaven een onderzoek in een woning ingesteld naar aanleiding van klachten van omwonenden over geluids- en stankoverlast. In de woning werd een hennepkwekerij van 490 planten aangetroffen. De planten en de voor de groei benodigde apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. Tevens werd geconstateerd dat er sprake was van diefstal van stroom. Naar de eigenaar van de hennepkwekerij werd een nader onderzoek ingesteld, dat vorige week leidde tot de aanhouding van de verdachte.

Ochtenduitgave maandag 25 april