Gemeente Asten


25-04-2005
Is Asten de beste gemeente van Nederland?

In opdracht van het gemeentebestuur verricht het onderzoeksbureau SGBO een onderzoek naar het functioneren van de gemeente en het gemeentebestuur.
Het SGBO zoekt plusminus 20 a 25 personen de gemeente Asten die hierover willen meepraten.

Wat vindt u van de gemeente? Wordt u als bewoner serieus genomen? Lost de gemeente problemen goed op? En hoort u het ook als de gemeente iets niet - alleen - op kan lossen?

Medewerkers van het SGBO zouden hierover graag met u praten. Daarbij kan het gaan over de dienstverlening, het beleid, maar ook over het bestuur.

Het gesprek wordt begeleid door SGBO, een onafhankelijk bureau dat landelijk onderzoek uitvoert naar de wensen van de inwoners. De resultaten worden - uiteraard anoniem! - gebruikt om aan alle gemeenten van Nederland te presenteren wat de burger echt wil. Verder worden de resultaten door de gemeente gebruikt om haar dienstverlening en beleid (nog) beter te laten aansluiten op uw wensen.

Het gesprek duurt maximaal twee uur en vindt plaats op woensdag 11 mei om 19.30 uur in de Carillonzaal (gemenschapshuis De Klepel)

Wij roepen u van harte op om uw mening te geven. Meld u aan bij pearl.gonet@sgbo.nl of telefonisch op 070-3738626. Ook als u meer wilt weten, kunt u hier terecht.

U ontvangt na het gesprek een attentie, en een boekje dat gaat over de bovenstaande vragen. Er kan slechts een beperkt aantal personen deelnemen aan het gesprek.
Meld u zich daarom zo snel mogelijk aan!