ARISTO PROMOTIONS

Delfts blauw wandbord 25 jaar Koningin Beatrix

Vorstelijke Geschenken bij een Koninklijk Jubileum.

Bedum Ter gelegenheid van het 25 jarig regeringsjubileum van H.M. Koningin Beatrix brengt Aristo Promotions uit Bedum een speciaal Delfts Blauw wandbord uit.

Het Delfts blauw wandbord is vervaardigd door Royal Goedewaagen uit Nieuw Buinen. Het bedrijf waar op traditionele en ambachtelijke wijze het oer hollandse en wereldberoemde Delfts blauw aardewerk wordt gemaakt.
Bij het 25jarig ambstjubileum van H.M.Koningin Beatrix horen een aantal vorstelijke geschenken.Het Delfts Blauw wandbord van H.M. Koningin Beatrix is in een beperkte oplage vervaardigd, met een certificaat van echtheid. En wie kan dat beter dan Royal Goedewaagen. Met het bedrijf hebben we reeds eerder met veel succes gelimiteerde wandborden uitgebracht, aldus Henk van der Velde, directeur van Aristo Promotions uit Bedum. Ter gelegenheid hiervan is er een speciale webwinkel ingericht www.25jaarkoninginbeatrix.com . Behalve het wandbord zijn er nog andere herinnerings artikelen uitgebracht zoals een mok, lepeltje, sleutelhanger en een balpen.

Reeds meer dan 20 jaar brengt Aristo Promotions uit Bedum een serie vorstelijke geschenken uit. Vooral de speciale serie s vingerhoedjes naar aanleiding van het overlijden van Prins Claus, Koningin Juliana en Prins Bernhard en naar aanleiding van de geboorte van Prinses Amalia vinden gretig aftrek. Er zijn ontzettend veel verzamelaars van herinneringsartikelen van het Koninklijk Huis.En vooral de laatste jaren is er een stijgende belangstelling van jongeren die willen beginnen met verzamelen via internet www.moi.nl .

Einde bericht.

Met vriendelijke groet,ARISTO PROMOTIONS V.o.f. Henk van der Velde (henk@moi.nl) tel.0503010342/0622605931

een foto van afbeelding Delfts Blauw wandbord 25 jaar Koningin Beatrix is rechtenvrij beschikbaar via fotonet en de digitale beeldbank van het ANP

25 apr 05 16:26