DOES TRAVEL & CADUSHI TOURS

Surinaamse Minister van Toerisme ontving delegatie

Persbericht per 25 april 2005.

Surinaamse Minister van Toerisme ontving delegatie van Does Travel en Cadushi Tours in Paramaribo.

Ter promotie van de brochure Suriname 'Eco Paradijs' heeft Does Travel & Cadushi Tours het initiatief genomen om in de periode van 15 april t/m 23 april een studiereis voor een select gezelschap van Nederlandse reisagenten te organiseren. Deze studiereis is in nauwe samen-werking georganiseerd met - en mede mogelijk gemaakt door - Surinam Airways, Suriname Acces Travel, Torarica Hotel en Eco Resort Inn Hotel.

Deze studiereis was voor alle deelnemende reisagenten de eerste kennismaking met de Republiek Suriname. De deelnemers zijn topagenten uit de Nederlandse reiswereld; het reis-vakblad Reisrevue werd vertegenwoordigd door de heer Paul Eldering (Hoofd Redacteur).

Allereerst heeft een kennismaking plaatsgevonden met het product en de service van de nationale luchtvaartmaatschappij van Suriname, waarna bezoeken aan Paramaribo, jungle-tochten door het binnenland en het strandresort Overbridge op het programma stonden.

Donderdag 21 april jl. is de groep met een delegatie op audiëntie geweest bij de Minister van Transport, Communicatie en Toerisme, drs G. Castelen. De heer Orlando Morroy (Hoofd Commerciële Zaken) heeft de Minister namens de directieleden Frank en Martin Does een persoonlijk exemplaar van de brochure Suriname 'Eco Paradijs' aangeboden als dankbetui-ging voor de ondersteuning van Does Travel & Cadushi Tours bij de promotie van het toerisme naar Suriname.

De minister sprak lovende woorden over het initiatief voor deze studiereis en de uitvoering en kwaliteit van de brochure.

De directie van Does Travel & Cadushi Tours heeft het volste vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Suriname als populaire (eco-)vakantiebestemming in de Nederlandse markt.