Time : 9:17:45 AM
Date : Tuesday, April 19, 2005
Sender Name: Fedichem

Uitnodiging Persconferentie op maandag 25 april om 11 h -

Resultaten van de Belgische chemische industrie in 2004, vooruitzichten voor2005

"Ondernemers onverwacht optimistisch voor 2005"
"Chemie floreert maar jubelt niet"
"Belangrijke investeringen in vraag gesteld"
"Opwaardering van de chemie dringt zich op"

Dit zijn een aantal tegenstrijdige krantenkoppen die de laatste weken in de pers verschenen zijn. Om het debat op te helderen, nodig ik u uit voor een verduidelijking door Dhr. Peter Claes, Directeur-generaal en "Chief Economist" van Fedichem.

Onze uittredende Voorzitter, Dhr. Antoon Dieusaert, Voorzitter van de Raad van bestuur van BASF Antwerpen N.V., zal vervolgens de balans opmaken van de acties onder zijn mandaat en zijn visie geven op de ontwikkeling van de sector.

U zal tijdens de persconferentie ook vernemen wie de laureaten zijn voor de Responsible Care-prijs. Die beloont ondernemingen die concrete inspanningen leveren op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieubescherming. (Maria-Louizasquare 49, 1000 Brussel).

Tot slot zal u de gelegenheid krijgen kennis te maken met de nieuwe voorzitter van onze Federatie, die de daaropvolgende dag, dinsdag 26 april, tijdens de Algemene vergadering officieel benoemd zal worden. Ook op die dag bent u van harte welkom (KBC, Havenlaan, Brussel om 17 h).

Heel graag tot binnenkort dus, op de persconferentie en aansluitende lunch.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen per tel. 02 238 97 51 of per e-mail aan dclotman@fedichem.be ten laatste op donderdag 21 april 2005.

Met de meeste hoogachting,

Jean-Marie Biot
Afgevaardigd bestuurder

Bijkomende informatie:
Dirk Clotman, Adviseur Communication & Public Affairs tel. 02 238 97 51
dclotman@fedichem.be

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL