Ingezonden persbericht

GIMD publiceert nieuwe GIMD-uitgave: 'Arbozorg; uw zorg!'

LEEUWARDEN, 20050421 -- Op 25 april a.s. introduceert GIMD B.V. landelijk haar nieuwste publicatie 'Arbozorg; uw zorg!'. In deze uitgave vindt u de wetswijzigingen per 1 juli op een rij en gaan we in op de toenemende verantwoordelijkheid voor werkgevers en werknemers voor verzuimpreventie. De uitgave wordt gratis aangeboden, via de website www.gimd.nl aan relaties en geĂŻnteresseerden, die werken bij organisaties met meer dan 250 medewerkers.


Vanaf 1 juli 2005 zullen organisaties zelf hun 'arbozorgpakket' samenstellen. Wordt het de oude bekende receptuur of gaat men toch een eigen arboteam vormen? GIMD ondersteunt organisaties in deze keuze en heeft daarom de nieuwste GIMD-uitgave rond dit thema gekozen.

GIMD is marktleider op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk en geeft daarnaast trainingen, coaching en advies. GIMD wil de 35 jaar ervaring op dit gebied delen door de aanwezige kennis op een compacte wijze te bundelen in een serie GIMD-uitgaven, waarvan er nu zes zijn verschenen. De volgende uitgave kunt u in het najaar van 2005 verwachten.



Ingezonden persbericht