Ingezonden persbericht


JUNIOR OPGENOMEN IN RACEWORLD TV 'YOUNG GUNS' PROGRAMMA

Junior Strous is opgenomen in het 'Young guns' begeleiding programma van de nieuwe autosport zender RaceWorld TV.

'Ik ben super blij met de samenwerking met RaceWorld! Ik ben samen met Jaap van Lagen opgenomen in het Young Guns programma. Dat houd in dat RW mij volgt bij het hele seizoen in de Formule Renault Eurocup en bij sommige NK races. Jaap en ik zullen vaak op RW te zien zijn. Voor mijn sponsors en mij is het echt gaaf, we krijgen nu zo veel meer publiciteit. RW bereikt meer als 30 miljoen huishoudens en is ook te bekijken via WWW.RACEWORLD.TV! 'Aldus jr.

De nieuwe zender RaceWorld TV is dit weekend gestart met free-to-air uitzendingen via ASTRA satelliet op 19,2 graden Oost (ASTRA 1H, transponder 112, 12610.50 MHz, verticale polarisatie, FEC 5/6). Hiermee worden meer dan 30 miljoen direct-to-home huishoudens bereikt in 30 Europese landen.

RaceWorld TV zendt 24 uur per dag motorsportevenementen van over de hele wereld uit. De programmering bevat zowel ive uitzendingen als achtergrondreportages over alle belangrijke races, waaronder ChampCar World Series, GrandAm Sportscar Racing, Formule Renault 2.0, Formula 3 en klassiekers zoals de 24-uursrace van Daytona en Le Mans en de 12-uursrace van Sebring. Daarnaast zijn op RaceWorld TV documentaires te zien over historische wagens, circuits, racehistorie en lifestyle reportages over de Young Gun coureurs.