Stadsdeel Amsterdam-Noord

Ondernemersprijs 2005 voor starter

Elk jaar reikt stadsdeel Amsterdam-Noord de ondernemersprijs uit aan een onderneming die zich in het voorafgaande jaar op een bijzondere manier heeft onderscheiden. De Ondernemersprijs 2005 wordt dit keer toegekend aan de meeste succesvolle, in de afgelopen drie jaar gestarte onderneming in Amsterdam-Noord. Bij de selectie en beoordeling van de inzendingen zal de jury het succes meten in de zin van winst, omzet, personeel, innovativiteit en een goede inzet van alle denkbare managementtools. Het stadsdeel roept iedereen op mee te doen. Nominaties met motivatie kunnen tot 17 mei a.s. aangemeld worden.

Tijdens de opening van het bedrijfsverzamelgebouw Kaap Noord op donderdag 16 juni a.s. wordt de Ondernemersprijs Amsterdam-Noord 2005 uitgereikt. Er is een eerste prijs van 2500, een tweede van 1500 en een derde prijs van 500. Daarnaast ontvangen de drie winnaars een herinneringsplastiek van de bekende Noordse kunstenaar André Volten.

Op het inschrijfformulier zijn alle wedstrijdvoorwaarden te lezen. Het formulier kan ook telefonisch aangevraagd worden: (020) 6349375.