TOMORROWNOW

TomorrowNow kondigt internationale expansie aan

TomorrowNow kondigt internationale expansie aan en wereldwijde ondersteuningsmogelijkheden, en ondertekening van eerste Europese J.D. Edwards klant, Yazaki Europe, Ltd.

KOPENHAGEN, Denemarken, April 25/PRNewswire/ --


- Biedt klanten een kostenbesparende vervanging aan voor verkopersonderhoud en -ondersteuning van PeopleSoft en J.D. Edwards; breidt TomorrowNow Support Services wereldwijd uit.

TomorrowNow, Inc., de toonaangevende derdepartij leverancier van onderhouds- en ondersteuningsdiensten voor PeopleSoft en J.D. Edwards oplossingen - kondigde vandaag plannen aan om kantoren te openen in Amsterdam, Nederland, Reading, Groot-Brittannië en Singapore, om TomorrowNow Support Services wereldwijd aan te bieden aan licentiehouders van PeopleSoft en J.D. Edwards. Het bedrijf kondigde ook de contractondertekening met hun eerste Europese klant aan, Yazaki Europe, Ltd. De aankondigingen gebeurden samen met de SAP SAPPHIRE klantenconferentie die in Kopenhagen wordt gehouden van 26 tot 28 april.

TomorrowNow Support Services zal talenondersteuning omvatten voor Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Nederlands en Portugees. TomorrowNow biedt onderhoud en ondersteuning voor PeopleSoft Enterprise; HCM, Financials, Supply Chain, Manufacturing, EPM, CRM, evenals ondersteuning voor J.D. Edwards World en OneWorld (EnterpriseOne); HR/Payroll, Financials, Distribution en Manufacturing toepassingen.

Yazaki zal TomorrowNow Support Services gebruiken om installaties van J.D. Edwards in acht Europese landen te onderhouden en te ondersteunen. Yazaki Corporation is een wereldleider in de ontwikkeling en de productie van kracht- en distributiesystemen voor voertuigen, en doet voortdurend onderzoek naar en ontwikkelt geavanceerde elektronische technologieën voor voertuigen. 'We hebben TomorrowNow gekozen omdat ze al hebben bewezen dat ze J.D. Edwards toepassingen kunnen ondersteunen en omdat ze een uitstekende reputatie hebben om uiterst responsieve opdrachtkritische ondersteuning te leveren,' zei Salim Siddiqi, CIO Yazaki Europe Ltd. 'TomorrowNow Support Services zal een voortdurende ondersteuning bieden voor onze J.D. Edwards Financial, Distribution en Manufacturing toepassingen tijdens onze migratie naar mySAP. We zijn verheugd om deel uit te maken van het SAP Safe Passage Program.'

TomorrowNow Support Services zijn vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor licentiehouders van PeopleSoft en J.D. Edwards die geïnteresseerd zijn om de levensduur van hun huidige systemen te verlengen en die de onderhouds- en ondersteuningkosten van de verkoper tot 50% willen verminderen. TomorrowNow Support Services zijn ook verkrijgbaar voor PeopleSoft en J.D. Edwards klanten die een licentie willen voor mySAP producten als onderdeel van het SAP (NYSE: SAP) Safe Passage Program dat wereldwijd wordt aangeboden.

'TomorrowNow is verheugd te kunnen voldoen aan de vereisten van onze klant om onze globale sporen verder uit te breiden door TomorrowNow Support Service wereldwijd aan te bieden met lokalisaties en taks- en regelgevende ondersteuning,' zei Andrew Nelson, president en CEO van TomorrowNow. Licentiehouders van PeopleSoft zouden zich niet mogen gedwongen voelen om de nieuwste ontwikkelingspoging van Oracle vooraf te betalen met 20-22% van de onderhoudsprijs als TomorrowNow vandaag een bewezen alternatief voor de ondersteuning aanbiedt voor de helft van de prijs.'

TomorrowNow zal tijdens de volgende maanden op conferenties meer informatie geven over de internationale expansie, zoals op de SAP SAPPHIRE klantenconferenties van 26 tot 28 april in Kopenhagen, en van 17 tot 19 mei in Boston; de Quest Conference in Dallas, Texas van 13 tot 16 juni en op een speciaal evenement in San Francisco, CA, van 18 tot 22 september 2005. Kaderleden, verkopers en ondersteunend personeel van TomorrowNow zullen op al deze evenementen aanwezig zijn en de prospecten, de pers en analisten zullen er de kans hebben hen te ontmoeten om de TomorrowNow Support Services te bespreken.

Over TomorrowNow, Inc.

TomorrowNow Inc. is de meest ervaren derdepartij leverancier voor onderhoud en ondersteuning van PeopleSoft en J.D. Edwards software. TomorrowNow Support Services biedt tot tien (10) jaar ondersteuning met nieuwe oplossingen, dag en nacht productondersteuning met gegarandeerd antwoord binnen dertig (30) minuten, kwalitatieve taks- en regelgevende updates, uiterst responsieve ondersteuning, en aanzienlijke financiële besparingen. Fortune 500, de midmarket en de openbare organisaties van zowat elke industriesector geven de voorkeur aan TomorrowNow als hun onderhouds- en ondersteuningsleverancier. Surf naar onze website op www.tomorrownow.com om meer te weten te komen over TomorrowNow Support Services, onze klanten, en om te kijken wat er geschreven wordt over TomorrowNow; of neem contact op met ons op
+1-925-931-1350.

OPMERKING: TomorrowNow en het TomorrowNow logo zijn handelsmerken van TomorrowNow, Inc. Alle andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Website: http://www.tomorrownow.com

Source: TomorrowNow, Inc.

Lon Fiala van TomorrowNow, Inc., +1-925-931-1311, of lon(UNDERSCORE)fiala@tomorrownow.com

25 apr 05 08:57