FELUA-GROEP

Twinny Load zoekt consumenten voor test

Een nieuwe site voor Twinny Load fietsdragers

Twinny Load zoekt consumenten voor test

Twinny Load is op zoek naar 100 consumenten, die haar vernieuwde internetsite www.twinnyload.nl willen testen. Eerder deze maand heeft Twinny Load de site gelanceerd. Nieuw op de site is de productselector. Deze selector helpt de consument op eenvoudige wijze een keuze te maken uit alle beschikbare fietsdragers. Consumenten, die onder andere de nieuwe productselector aan een test willen onderwerpen, kunnen zich op info@twinnyload.nl aanmelden.

Twinny Load zoekt 100 consumenten, die de vernieuwde site van de fietsdragerfabrikant willen testen. Zij is op zoek naar consumenten verdeeld over de leeftijdsgroepen 25-40 jaar, 41-50 en 51-65 jaar, met en zonder een Twinny Load fietsdrager. Aanmelden kan via email op info@twinnyload.nl o.v.v. Test Site, met daarbij vermeld de adresgegevens, leeftijd en wel of niet in het bezit van een fietsdrager. Uit alle aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt, zodat er uit elke leeftijdsgroep evenveel consumenten meedoen. Vervolgens ontvangen de geselecteerden een vragenlijst. Onder alle testers die nog geen fietsdragers hebben, wordt een Twinny Load verloot. De testers die al in het bezit zijn van een fietsdrager, maken kans op een Twinny Load Hotelarrangement voor twee personen.

Twinny Load trekt jonger publiek
De nieuwe site heeft een andere uitstraling gekregen. Hiermee springt de fietsdragerfabrikant in op het feit dat het jongere publiek van mening is dat Twinny Load een product is voor alle leeftijden. Naast de jongere uitstraling heeft Twinny Load ook nieuwe elementen aan haar site toegevoegd, zoals de productselector. Door het beantwoorden van maximaal 7 vragen krijgt de consument direct een koopadvies. Tevens geeft Twinny Load sinds de lancering van de nieuwe site maandelijks een nieuwsbrief uit, waarin onder andere nieuws over fietsdragers, leuke fietstips, interessante fietslinks en de actie en tip van de maand worden gecommuniceerd. Naast productinformatie staan er ook diverse fietsroutes gecombineerd met Twinny Load Hotel-, Camping- of Bungalowarrangementen op de site.