Ingezonden persbericht

Vliegticketszoeken.nl nieuwe sponsor Porsche GT3 Cup

Shirley neemt Tarzanbocht

SCHIPHOL-RIJK, 20050425 -- Vliegticketszoeken.nl tekende vandaag de sponsorovereenkomst met coureur Menno Kuus. Shirley, de hostess van Vliegticketszoeken.nl, zal het komende seizoen samen met Menno Kuus prominent aanwezig zijn op verschillende circuits. Menno Kuus vormt met Tim Coronel één van de 3 Tempo Teams die deelnemen aan de Porsche GT3 Cup Challenge Nederland. De sponsorovereenkomst benadrukt voor Vliegticketszoeken het gemak van het razendsnel zoeken en boeken van een vliegticket via Internet.


Twee unieke koppels
Uniek in de Porsche GT3 Cup is de vaste bezetting van twee rijders per auto. Deze opzet zorgt er voor dat er een spannend schouwspel voor het publiek ontstaat, mede vanwege de verplichte rijderswissel. Juist dit element is een leuk detail voor deze sponsorovereenkomst. Want ook Vliegticketszoeken.nl beschikt over een unieke combinatie: het is de eerste Nederlandse site die zowel lowcost- als lijnvluchten op één plek vergelijkt en toont.

Shirley en Vliegticketszoeken.nl
Shirley, de hostess van Vliegticketszoeken.nl, geeft in één keer de beste prijs voor het juiste ticket. Vraag een vlucht op en zie meteen op het allereerste scherm de volledige reissom. Dit betekent dat alle toeslagen al in de getoonde prijs zijn inbegrepen. Bovendien zijn alle boekingen realtime. Dit betekent dat als de vlucht getoond wordt, deze werkelijk beschikbaar is om te boeken. Ook zoekt het systeem of het misschien goedkoper is om vanaf een andere luchthaven in Nederland te vliegen.

Menno Kuus en Porsche GT3 Cup
Al meer dan vijf jaar rijdt Menno Kuus in alle bekende cups die Nederland de afgelopen seizoenen heeft gehad: de Citroen Saxo Cup, de Pearle Alfa 156 Challenge, de ID-T Renault Clio Cup, en de Seat Cupra Cup. En in 2005: de Porsche GT3 Cup Challenge. Acht raceweekeinden, waarin per weekend twee races worden verreden. De serie komt dit seizoen nog vier maal in actie op Zandvoort tijdens de Pinksterraces, Marlboro Masters of Formula 3, Trophy of the Dunes en Finaleraces. Daarnaast worden het Circuit van Zolder en Spa-Francorchamps in België en de Nürburgring in Duitsland bezocht.

Meer informatie
Meer informatie over vluchten, airlines en vertrektijden is beschikbaar op www.vliegticketszoeken.nl. Consumenten kunnen voor vragen terecht op nummer 0900-85434858 (¤0,80 pm) of een e-mail sturen naar shirley@vliegticketszoeken.nl. Meer informatie over Menno Kuus is te vinden op www.kuus.com.




Ingezonden persbericht