Gemeente Berkelland


Nieuwe gemeentegids voor Berkelland is gereed

De nieuwe gemeentegids voor Berkelland is klaar en valt als het goed is bij u in de bus. De gegevens van de vier oude gemeentegidsen zijn zoveel mogelijk in elkaar geschoven en geactualiseerd. U vindt u er tal van gegevens over onze gemeente, het gemeentebestuur, de dienstverlening en de verenigingen, stichtingen en instellingen. We hopen met deze eerste gemeentegids van Berkelland u al een goed overzicht te geven waarvoor u in Berkelland terecht kunt.

Via onze website www.gemeenteberkelland.nl kunt u ook doorklikken naar de digitale gemeentegids en de websites van de verschillende verenigingen en instellingen raadplegen.

De gids is vervaardigd door Wegener Suurland. Mocht u een vereniging missen of hebt u wijzigingen, dan kunt u deze doorgeven aan Wegener Suurland bv, Postbus 9510, 5602 LM Eindhoven, onder vermelding van gemeentegids Berkelland, telefoon 040-26342111, fax 040-2642199, email: callcentre@suurland.nl.

Hoewel de verspreider de opdracht heeft om deze gids ook op de adressen te bezorgen waar de nee-ja sticker is geplaatst, kan het voorkomen dat u deze gids niet ontvangt.

De gemeentegids is gratis af te halen bij de volgende adressen:


- Borculo, Gemeentewinkel Borculo, Marktstraat 1


- Ruurlo, Servicepunt, Kerkplein 20


- Eibergen, Servicepunt, Brink 6


- Neede, Servicepunt, Borculoseweg 2.

Mocht het ophalen een probleem zijn, belt u dan met 0545-250 480. Samenvatting De nieuwe gemeentegids voor Berkelland is klaar en valt als het goed is bij u in de bus. De gegevens van de vier oude gemeentegidsen zijn zoveel mogelijk in elkaar geschoven en geactualiseerd. U vindt u er tal van gegevens over onze gemeente, het gemeentebestuur, de dienstverlening en de verenigingen, stichtingen en instellingen. We hopen met deze eerste gemeentegids van Berkelland u al een goed overzicht te geven waarvoor u in Berkelland terecht kunt. Mutatiedatum 25/04/2005