Ingezonden persbericht

Vibrafoon maakt van mobieltje een massage apparaat

ROTTERDAM, 20050425 -- Rotterdam, april 2005 - Vibrafoon lanceert de Vibrafonic, een applicatie die een mobiele telefoon verandert in een subtiel massage apparaat. Volgens Harry Lips, marketing manager bij Vibrafoon, speelt de Vibrafonic in op de algemeen bekende grap je telefoon als massage apparaat te gebruiken door middel van de trilstand.


"De meeste websites die content voor de mobiele telefoon aanbieden, kopiëren van elkaar. Wij bieden iets nieuws aan, iets origineels.", aldus Harry Lips.

Op www.vibrafoon.com is een verzameling unieke Vibrafonics verkrijgbaar. Deze Vibrafonics zijn er in verschillende soorten: Fun, Flirty en Erotic. Enkele voorbeelden zijn 'kloppende harten', 'kussende lippen', en de meer ondeugende 'Red Devil', de mobiele versie van de Tarzan. Na bestelling krijgt de klant een SMS toegestuurd met de gekozen Vibrafonic. De Vibrafonic wordt na goedkeuring automatisch op de mobiele telefoon geïnstalleerd en begint te vibreren. Tijdens het vibreren speelt de Vibrafonic een leuke, flirterige of ondeugende animatie af.

Ook kan een Vibrafonic aan iemand kado worden gedaan. Het mobiele nummer van de ontvanger wordt doorgegeven en na betaling wordt de Vibrafonic naar dit nummer verstuurd.

Voor de betaling en distributie is Vibrafoon een samenwerkingsverband aangegaan met het Nederlandse Sharewire, dat wereldwijd de betaling en distributie van mobiele toepassingen verzorgt. Hierdoor kan Vibrafoon verschillende betalingsmethoden aanbieden, zoals betaling via SMS, 0900-nummer en PayPal. "Leuke nieuwe concepten, zoals Vibrafoon, bewijzen dat Mobile Entertainment steeds verrassender en origineler wordt. We zijn er trots op om voor Vibrafoon de gehele betalingslogistiek voor rekening te nemen.", zegt Ivo Wentholt, directeur van Sharewire B.V.

De website van Vibrafoon is te vinden op www.vibrafoon.com



Ingezonden persbericht