Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


26 april 2005


Zutphen - Man door paard getrapt


Een 57 jarige inwoner uit Zutphen raakte maandagavond gewond, nadat hij door een paard getrapt was. Dit gebeurde aan het Kerkpad. De man was samen met een 35 jarige Zutphenaar twee paarden van het ene veldje naar het andere aan het overbrengen. Eén van de paarden werd wild en trapte de man in de buik en tegen zijn knie. Hij werd per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Zutphen - Drankrijder betrapt


Agenten hebben afgelopen nacht (ma/di) bij controle op de Marspoortstraat een 52 jarige automobilist uit Zutphen betrapt op het rijden invloed van alcohol. Agenten controleerden de man even na middernacht in het centrum van Zutphen. Hij blies op het politiebureau 1,1 prom. De man kreeg een boete.


Zutphen - Diefstal bij bedrijf


Uit een bedrijfspand aan de Nieuwstad werd afgelopen weekend ingebroken. Het is niet bekend hoe men binnen kon komen. Weggenomen werden onder andere zeven computers, een televisie en een videorecorder weggenomen. De politie stelt een onderzoek in.


Twello - Brand in container


Bij een bedrijf aan de Wilpsedijk stond rond 17.55 uur een papiercontainer in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52


---- --