Gemeente Gorinchem


Spreekuur voor opvoeders in Gorinchem
.
Opvoeden is een alledaagse bezigheid. Veel gaat vanzelfsprekend, maar zo nu en dan komt een opvoeder voor vragen te staan. Als behoefte ontstaat aan een korte ondersteuning, informatie, advies of bevestiging, kunnen opvoeders terecht bij het opvoedspreekuur in Gorinchem.

De vragen kunnen gaan over eet- en slaapproblemen, gedragsproblemen bij kinderen, slecht luisteren en ga zo maar door. Meestal lossen deze problemen zich vanzelf op, maar niet altijd. Ervaren medewerkers zetten samen met de opvoeder de dingen op een rij, beantwoorden vragen en zoeken naar oplossingen. Soms is één gesprek al voldoende ter ondersteuning en soms zijn meerdere gesprekken nodig.

Het Opvoedspreekuur is voor opvoeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. De medewerkers van het Opvoedspreekuur zijn op woensdagochtend tussen 8.45 en 11.45 uur beschikbaar in de Baanbreker, Stalkaarsen 15. Via de Zorglijn van Rivas kunnen opvoeders een afspraak maken, (0183) 69 27 77. Hieraan zijn geen kosten verbonden. .