Politie Zeeland


---


W-2303-2005 Aanrijding Vlissingen

Gistermiddag rond 16.10 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Govert Flincklaan in Vlissingen.
Op het kruispunt met de Bossenburghweg verleende een33-jarige Vlissingse automobiliste geen voorrang aan een 20-jarige snorfietser uit dezelfde plaats. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigden. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.


O-2304-2005 Motorrijder onderuit door slik

Op de Noordlangeweg in Colijnsplaat is gisteravond rond 22.28 uur een motorrijder onderuit gegaan, omdat er modder op de weg lag.
Zijn motor beschadigde over de gehele rechterzijde. De man zelf, een 53-jarige man uit Zierikzee, liep gelukkig geen verwondingen op. Doordat het regende was het wegdek op de weghelft waar de man reed, heel erg glad geworden. De persoon die de modder niet van het wegdek heeft schoongemaakt krijgt dan ook een bekeuring, omdat hij een zeer verkeersgevaarlijke situatie heeft veroorzaakt.


W-2305-2005 Aangehouden wegens vernielingen

Een 45-jarige Middelburger is vanmorgen omstreeks 09.35 uur aangehouden in zijn woning, omdat hij ervan verdacht wordt vernielingen te hebben gepleegd aan een personenauto.
De man wordt ervan verdacht met een "slagvoorwerp" de ruiten en koplampen van een geparkeerde personenauto te hebben vernield. De auto stond geparkeerd aan de Granaat in Middelburg. De oorzaak van de vernieling ligt vermoedelijk in de relatiesfeer.


W-2306-2005 Inbraak in woning, Vlissingen

In een woning aan de Anjelierenlaan in Vlissingen is gisteren tussen 19.30 en 22.30 uur ingebroken.
Bij thuiskomst ontdekten de bewoners dat o.a. een dvd-speler was weggenomen. Vermoedelijk is/zijn de dader(s) via een open raam naar binnen geklommen.


W-2307-2005 Brand in schuur, Middelburg

De politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een brand in een schuur bij een woning aan de Turfkaai in Middelburg.
De brand werd gisteravond rond 23.00 uur door de bewoners ontdekt. Door de brandweer is het vuur geblust. Zij konden echter niet voorkomen dat het dak en de achterwand van de schuur zwaar beschadigden. Ook beschadigde een motor die in de schuur geparkeerd stond. Een schadebedrag is nog niet precies bekend, omdat er nog niet precies bekend is wat er allemaal voor spullen verbrand zijn. De technische recherche doet onderzoek naar eventuele brandstichting in de schuur.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland