Gemeente Ambt Montfort


Verkeersbesluiten provinciale weg N293 Roermond - Posterholt

Gedeputeerde Staten van Limburg maken bekend dat zij, in verband met de aanleg van een tweetal rotondes ter hoogte van de aansluiting met de Vlodropperweg en de Echterboschbaan (provinciale weg N274 Brunssum-Posterholt) in de gemeente Ambt Montfort, besloten hebben tot het treffen van tijdelijke en definitieve verkeersmaatregelen op de provinciale weg N293 Roermond-Posterholt. De tijdelijke maatregelen op de provinciale weg worden ingesteld van medio mei 2005 tot en met 22 juli 2005.

Tijdelijk verkeersbesluit
Het besluit tot het nemen van de tijdelijke verkeersmaatregelen voorziet in het instellen van snelheidsverlagingen, inhaalverboden en geslotenverklaringen op de provinciale weg N293 alsmede het instellen van omleidingsroutes.

Definitief verkeersbesluit
Het besluit tot het nemen van de definitieve verkeersmaatregelen voorziet in het instellen van verplichte rijrichtingen alsmede het instellen van een voorrangsregeling voor verkeer op de rotondes ter hoogte van de aansluiting Vlodropperweg en Echterboschbaan op de provinciale weg N293.

Inzage
De verkeersbesluiten en de tekeningen liggen vanaf 29 april 2005, gedurende 6 weken, op werkdagen van 8.30-12.00 uur en van 13.00-16.30 uur, ter inzage in de bibliotheek van het Gouvernement (Provincie Limburg) te Maastricht en in het gemeentehuis van Roermond, Ambt Montfort en Roerdalen op de aldaar gebruikelijke plaatsen en tijden.

Bezwaar
Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kun u bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt (van 29-04-2005 tot 10-06-2005) een bezwaarschrift indienen. Op deze bezwaarschriftprocedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

- de naam en het adres van de indiener,

-de datum,

- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht
- én de redenen van het bezwaar (motivering).

Het bezwaarschrift moet worden gericht aan:
Gedeputeerde Staten van Limburg
T.a.v. afdeling AJZ, cluster Rechtsbescherming Postbus 5700
6202 MA MAASTRICHT

Als u een bezwaarschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens een verzoek om voorlopige voorziening doen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Maastricht, sector Bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Provincie Limburg, www.limburg.nl. Klik op Beleidsvoering, vervolgens op Financiën en algemene zaken en tenslotte op Bezwaar maken.

Informatie
Voor meer informatie over de verkeersmaatregelen kunt u contact opnemen met de heer J. Brune, tel. (043) 389 77 34 of de heer E. Dehing, tel. (043) 389 88 22, beiden van de afdeling Provinciale Wegen.