Hagemeyer

PERSBERICHT

Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hagemeyer stemt in met alle agendapunten

Hagemeyer maakt bekend dat de volgende besluiten zijn genomen tijdens haar jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 26 april 2005.


1. De jaarrekening 2004 en het reserverings- en dividendbeleid zijn vastgesteld. Over 2004 zal geen dividend worden uitgekeerd. Aan de leden van de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen is decharge over 2004 verleend. (Agendapunten 4-8)


2. Deloitte Accountants is benoemd als externe accountant belast met de controle van de jaarrekening 2005 van Hagemeyer. (Agendapunt 9)


3. De heren A. Baan en R. van Gelder zijn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen met ingang van 26 april 2005. (Agendapunt 10)


4. Het bezoldigingsbeleid voor de Raad van Bestuur is vastgesteld en de aandelen/ optieregelingen voor de leden van de Raad van Bestuur zijn goedgekeurd. (Agendapunt 11)


5. De Raad van Bestuur is voor een periode van 18 maanden, vanaf 26 april 2005, gemachtigd tot inkoop van eigen aandelen, en is aangewezen als het orgaan dat bevoegd is te besluiten tot uitgifte van aandelen en te besluiten tot het beperken of uitsluiten van het voorkeursrecht bij uitgifte van aandelen. Deze bevoegdheid betreft ten hoogst 5% van het geplaatste kapitaal van de Vennootschap. (Agendapunten 12 en 13)


6. De voorstellen om de bezoldiging van de Raad van Commissarissen aan te passen en de statuten te wijzigen zijn goedgekeurd. (Agendapunten 14 en 15)

Naarden, 27 april 2005
HAGEMEYER N.V.
Raad van Bestuur




Hagemeyer