Time : 9:40:16 PM
Date : Wednesday, April 27, 2005
Sender Name: Group Lorré

Group Lorré kan orders goedkoopste roadster ooit, amper volgen Op het Knokse luxe lifestyle & lounge event "Eccentric" www.eccentric.be brengt group Lorré de "Secma Extr'm 500" in première naar België. Verschillende persconferenties gaan daar aan vooraf. Vier dagen lang zullen 5 roadsters de Lippenslaan onveilig maken in het lange weekend van Hemelvaart.
Een voorverkoop vond plaats sinds 2 januari dit jaar.

De Secma 'Fun Extr'm 500' is een uitzonderlijke en kleine roadster van Franse makelij in joint venture met Peugeot, zeg maar de PSA group. Een super-mini roadster, geconstrueerd in gelimiteerde aantallen en met een ondefinieerbare aantrekkingskracht mede door de toepassing van reclame mogelijkheden, is een mooi alternatief voor het chronisch noodlijdende Smart, dat sinds '98 in een vorige eeuw al, nog steeds naar een break-even snakt. Deze kleine eigenzinnige constructeur met 9000M² productieruimte en 28 mensen op de loonlijst, koos voor groep Lorré wat betreft het Belgische succesverhaal.

Group Lorré is als nationaal concessiehouder een onderneming die niet onder één noemer te vatten is, en actief onderneemt in uiteenlopende sectoren.
Zoals de CEO Lorré Erik het met gezond boerenverstand verwoordt: "Putting eggs in different baskets means food forever"

De Secma Extr'm 500, heeft de conceptcar-looks van een roadster, het vrijheidsgevoel van een motorfiets en is vrijwel roestvrij. De jaarkosten zijn verwaarloosbaar, dankzij de langverwachte homologatie tot vierwieler met motor, zeg maar moto. Bovendien is deze motorfiets 100% fiscaal aftrekbaar, en wie wil nu geen mini sportscar, met de fiscale voordelen van een motorfiets.

Dit laat deze zomer niemand koud in Belgenland.

Foto ook beschikbaar bij dit persbericht op www.pressreleases.be

Groep Lorre
Concessiehouder Secma

Oosterzelesteenweg 7
B-9230 WETTEREN
Tel 09/369 46 37
Fax 09/365 03 28
E-mail info@secma-fun.be
www.secma-fun.be

Contact
Lorré Erik
CEO
0473/83 38 59