Ingezonden persbericht



Noordzee 100.7 fm via umts

Hilversum - 28 april - Bezitters van mobiele telefoons, uitgerust met UMTS, kunnen vanaf nu de Showtime nieuwsberichten en een live stream van Noordzee 100.7 FM beluisteren via de nieuwe i-mode site van Noordzee 100.7 FM. Via GPRS is de i-mode site uiteraard ook gewoon beschikbaar, maar dan zonder de optie om de live stream te beluisteren.

Vanaf vandaag is de nieuwe i-mode site van Noordzee 100.7 FM operationeel. De i-mode site is een volwaardige afspiegeling van de normale website van Noordzee 100.7 FM, maar dan toegesneden op de mobiele gebruiker, inclusief Jocklogs en alle Showtime nieuwsberichten. De nieuwe i-mode site is te bereiken via het i-Menu (startpagina i-mode van KPN).

"Wederom een project met als thema 'anytime, anywhere luisteren naar Noordzee 100.7 FM'. Deze keer via i-mode van KPN, waar dankzij het UMTS netwerk een zeer goede kwaliteit audiostream te beluisteren is. We denken hiermee onze luisteraars nog beter te kunnen bedienen", aldus Remco Bos, Manager Interactive van Talpa Radio Nederland.

De i-mode site van Noordzee 100.7 FM is mede mogelijk gemaakt door Qi, Triple IT en AngryBytes.

Noordzee 100.7 FM is het Music & Entertainment station van Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International. //// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,