Ingezonden persbericht

Fluke Networks kondigt partnership aan met Ipswitch, Inc

Koplopers op het gebied van netwerkanalyse leveren samen verbeterde zichtbaarheid voor netwerkwerking en probleemoplossing

EVERETT, WASHINGTON (VS), 20050428 -- - Fluke Networks, leverancier van innovatieve oplossingen voor het testen, analyseren en controleren van bedrijfsnetwerken en telecommunicatienetwerken, kondigt vandaag aan dat het een bedrijf een partnership aangaat met Ipswitch, Inc., een vooraanstaande ontwikkelaar van oplossingen voor netwerkbeheer, messaging en bestandsoverdracht. Dit partnership is gericht op het produceren van een unieke real-time oplossing voor netwerkbeheerders die behoefte hebben aan een krachtige, proactieve en reactieve oplossing voor het opsporen en oplossen van netwerkproblemen.


De combinatie van Key Device Watch, gebaseerd op het populaire WhatsUp netwerkcontrole-programma van Ipswitch, met de draagbare oplossingen voor het testen van netwerken van Fluke Networks bieden een gestroomlijnde methode voor het controleren van netwerken en probleemoplossing. Key Device Watch controleert en detecteert op proactieve wijze netwerkproblemen op 24/7-basis. De LinkRunner en NetTool van Fluke Networks kunnen problemen oplossen in een vastgesteld probleemgebied en leveren hiertoe directe informatie over de connectiviteit en prestaties van het netwerk.

Lisa Schwartz, Fluke Networks Business Development Manager, onderstreept dat de compatibiliteit van Ipswitch met de NetTool Inline Network Tester van Fluke Networks de mogelijkheden voor probleemoplossing voor technici vergroten. "Wij zijn verheugd dat we Key Device Watch nu samen met NetTool in één bundel kunnen aanbieden. Deze combinatie helpt onze klanten een groter inzicht te krijgen in hun netwerken en stelt hen in staat problemen sneller te controleren en oplossen" aldus Schwartz.
"We zijn heel blij over onze samenwerking met Fluke Networks die erop is gericht geavanceerde oplossingen voor het isoleren en sneller dan ooit oplossen van netwerkproblemen op de markt te brengen," aldus Alex Neihaus, Vice President of Marketing bij Ipswitch. "Netwerken worden steeds groter en complexer en het vermogen van de beheerder om problemen te herkennen en op te lossen, wordt steeds belangrijker. Ons partnership met Fluke Networks stelt ons in staat de krachten te bundelen en een unieke oplossing voor bijzonder geavanceerde netwerkcontrole voor netwerkbeheerders te leveren."
Key Device Watch is beschikbaar op alle versies van de NetTool(TM) Inline Network Tester modellen en op bepaalde LinkRunner(TM) Handheld Network Connectivity Tester modellen. De software is eveneens leverbaar als een stand-alone product. Key Device Watch biedt de kritieke functies die noodzakelijk zijn voor het controleren en beschermen van een klein netwerk zonder complexiteit of hoge kosten. De software stelt gebruikers in staat hun netwerken in kaart te brengen en kritieke applicaties (zoals e-mail en websites) te controleren. De gebruiker ontvangt meldingen over eventuele problemen via e- mail, geluid of een visuele pop-up, zoadat het probleem snel kan worden opgelost. Een functie voor trendanalyse, waarmee netwerkdiagnostiek wordt geanalyseerd met grafische rapporten en grafieken, is tevens in deze bundel beschikbaar.

Draagbare netwerktestapparatuur van Fluke Networks
NetTool Inline Network Tester combineert functionaliteit voor het testen van de configuraties van kabel, netwerk, IP-telefoon en PC in één tool die in uw hand past. Hiermee kunnen netwerkbeheerders snel de moeilijkste connectiviteitproblemen opsporen en oplossen. Met de NetTool Inline Network Tester kan de beheerder verbinding maken tussen twee netwerkapparaten, het verkeer tussen de apparaten bekijken en snel de drie meest voorkomende connectiviteitproblemen herkennen: de PC is niet op correcte wijze geconfigureerd, een netwerkbron is niet beschikbaar of er is sprake van een kabelprobleem.
LinkRunner is een draagbare tester voor het testen van netwerkconnectiviteit en vormt een essentiële tool voor netwerktechnici waarmee de connectiviteit en beschikbaarheid snel en accuraat kan worden geverifieerd. Netwerken worden steeds sneller en complexer en daarom moet infrastructuurbekabeling en -apparatuur steeds preciezer en beter presteren. LinkRunner helpt hierbij door gebruikers in staat te stellen snel problemen op te sporen en de probleemoplossing- en escalatieaccuratesse te verbeteren.

Prijzen en beschikbaarheid
NetTool en LinkRunner met Key Device Watch zijn eenvoudig inzetbare, kosteneffectieve tools voor het meten en begrijpen van bedrijfsbrede applicatieprestaties vanuit het perspectief van de eindgebruiker. NetTool is beschikbaar voor directe levering in drie verschillende versies. Alle versies beschikken over Key Device Watch Software en hebben aanbevolen catalogusprijzen die beginnen bij ¤999. LinkRunner is tevens per direct leverbaar, inclusief Key Device Watch. De aanbevolen catalogusprijzen beginnen bij ¤599. Key Device Watch software is eveneens beschikbaar als een stand-alone product met een aanbevolen catalogusprijs van ¤249.
Over Fluke Networks
Fluke Networks biedt innovatieve oplossingen voor het testen, analyseren en controleren van bedrijfsnetwerken en telecommunicatienetwerken en de installatie en certificatie van het fiber en het koper dat de fundamenten van deze netwerken vormt. De uitgebreide reeks Network SuperVision Solutions(TM) bieden netwerkinstallateurs, -eigenaren en -beheerders superieure visie, waarbij snelheid, accuratesse en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkprestaties te optimaliseren. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Everett, Washington (Verenigde Staten). Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 500 medewerkers in dienst en de producten worden in meer dan 50 landen gedistribueerd. Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op www.flukenetworks.com .

Over Ipswitch, Inc.
Ipswitch ontwikkelt en levert wereldwijd software voor kleine en middelgrote bedrijven. Meer dan 100 miljoen mensen maken iedere dag gebruik van Ipswitch software om samen te werken via Ipswitch Collaboration Suite, controleren hun netwerken met Ipswitch WhatsUp® en verzenden bestanden via Internet met de vooraanstaande Ipswitch WS_FTP® Professional client en Ipswitch WS_FTP Server. U kunt de Ipswitch blog raadplegen op blogs.ipswitch.com. Ipswitch stelt betrokkenheid van de community zeer op prijs; neem een kijkje op icare.ipswitch.com om te lezen hoe u deel kunt nemen. Voor product- en verkoopinformatie schrijft u naar info@ipswitch.com of bezoekt u www.ipswitch.com.

# # #

Bezoek onze IT pressroom op:
www.it-pressroom.com/flukenetworks




Ingezonden persbericht