PERSBERICHT - 2005-01-14

Top of the Mountain Concert op zaterdag 30 april

Alanis Morissette sluit winterseizoen Ischgl af

De populaire Canadese zangeres Alanis Morissette (foto) sluit op zaterdag 30 april 2005 het winterseizoen van Ischgl (Tirol) af met openluchtconcert op de skipiste van de Idalp. Ieder jaar eindigt Ischgl haar winterseizoen met een Top of the Mountain Concert. Vorig jaar trok de seizoensafsluiting met een concert van Peter Gabriel ruim 17.000 bezoekers.

De bijzondere setting is een onderdeel van het succes; op een hoogte van 2311 meter vindt het concert plaats, in de openlucht tussen de besneeuwde bergpartijen. In de afgelopen jaren zijn veel bekende sterren Alanis Morissette voorgegaan. Ischgl heeft een naam opgebouwd met de Top of the Mountain concerts, waar eerder al artiesten optraden als Sting, Enrique Iglesias, Tina Turner, Rod Stewart, Bob Dylan, Jon Bon Jovi en Elton John.

Ischgl: top wintersportgebied
Ischgl behoort tot de top wintersportgebieden in de Oostenrijkse Alpen en is de tweede grootste bestemming in Tirol. Dankzij de hoge ligging (90% van de pistes ligt boven 2000 m) biedt Ischgl een grote sneeuwzekerheid en kan er doorgaans tot de laatste dag van het seizoen, begin mei, t otinhetdalgeskiedworden.

De infrastructuur is zeer modern en biedt veel highspeed skiliften waardoor wachttijden tot een minimum beperkt zijn. Het gebied heeft meer dan 220 kilometer skipiste. Het uitgaansleven en de après-ski van Ischgl zijn zeer veelzijdig met trendy discotheken, bars en uitstekende restaurants.

Consumenten kunnen meer informatie over Ischgl vinden bij: Ischgl Tourist Office
tel: 0043 5444 5266, fax: 0043 5444 5636
email: info@ischgl.com
website: www.ischgl.com