Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gezamenlijke opening van verbouwd YMCA met 24 uur durende muziekmarathon

30 April 2005 wordt voor Scheveningen een bijzondere Koninginnedag want de Koningin bezoekt samen met haar familie Scheveningen. Maar het wordt nog feestelijker want YMCA Scheveningen opent haar geheel verbouwde zaal aan de Keizerstraat 58. Deze voldoet dan aan de laatste eisen voor geluidsisolatie. Verder is de zaal voorzien van allerlei technische faciliteiten die een beetje zaal moet hebben. Dus Scheveningen heeft straks midden in het dorp haar eigen muziekzaal.

De combinatie 'opening zaal' en het bezoek van de Koningin aan Scheveningen bracht YMCA er toe ludiek te openen door 24 uur open te zijn, direct na KoninginneNach, op 30 april van 00.00 tot en met 23.59 uur met veel live muziek maar ook dans, koorzang, live acts en theater. Zo kan iedereen komen kijken naar de zaal en genieten van live muziek of andere acts op elk uur van het etmaal.

Veel stijlen en soorten zoals rock, pop, jazz, dance, gospel, nederlandstalig, theater en dans zullen de revue passeren in een programma waar natuurlijk de Scheveningers zelf een groot aandeel in kunnen hebben. Zo zal ook voor het eerst in Scheveningen de IDOLS verkiezingen van het dorp gehouden worden en kunnen bezoekers overdag live op grootbeeld het bezoek van de Koningin volgen. We openen met een after party voor KoninginneNach die van middernacht tot 06.00 duurt en voor een groot deel voor rekening komt van medewerkers en medewerksters van Saturnus. Daarna vangt het ochtendprogramma aan. Verdere details en namen van optredende bands zullen spoedig volgen.

YMCA Scheveningen / YMCA Saturnus / YMCA Gospelchoir

Keizerstraat 58, Scheveningen

Websites : www.ymcascheveningen.nl

www.ymcagospelchoir.nl

www.beachbattle.com