PERSBERICHT - 2005-04-05

Persuitnodiging afsluiting winterseizoen Ischgl

Op zaterdag 30 april sluit Ischgl (Oostenrijk) het wintersportseizoen 2005 af met een Top of the Mountain concert. Onder meer Sting, Diana Ross, Tina Turner en Elton John gaven eerder een spectaculair concert in de sneeuw. Dit jaar zal Alanis Morissette in het hart van het skigebied op de piste een optreden verzorgen.

Graag nodigen wij belangstellende mediavertegenwoordigers uit om het concert van Alanis Morissette, rechts (www.alanis.com) bij te wonen en kennis te maken met de ski- en snowboard mogelijkheden van Ischgl. De persreis vindt plaats van donderdag 28 april tot en met zondag 1 mei.

Ischgl behoort tot de top wintersportgebieden in de Oostenrijkse Alpen. Dankzij de hoge ligging biedt Ischgl een grote sneeuwzekerheid en kan er doorgaans tot de laatste dag van het seizoen, begin mei, tot in het dal geskied worden.

De infrastructuur is zeer modern en biedt veel highspeed skiliften waardoor wachttijden tot een minimum beperkt zijn. In totaal heeft het gebied meer dan 210 kilometer skipiste. Het uitgaansleven en de après-ski van Ischgl zijn zeer veelzijdig met trendy discotheken, bars en uitstekende restaurants.

In Nederland is Ischgl echter nog steeds relatief onbekend: Ischgl is één van de best bewaarde geheimen op wintersportgebied.

Mocht u nu of in de toekomst vragen hebben over Ischgl, dan kunt u hiervoor bij de heer Jody Koehler of ondergetekende terecht (tel. 070
- 33 88 325, info@communigate.nl). Op bijgaand antwoordformulier kunt u uw belangstelling voor deze persreis kenbaar maken.

Namens ISCHGL Tourismus Verband
Gerdri ten Dolle
CommuniGate
Zwaardstraat 16
2584 TX Den Haag
Tel. 070-33 88 325
Fax. 070-33 88 327
info@communigate.nl
www.communigate.nl