Gemeente Waterland


Foto: Nederlandse Vlag Zaterdag 30 april wordt de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin gevierd. Dit jaar krijgt Koninginnedag een extra feestelijk tintje, vanwege het 25-jarig jubileum dat onze vorstin viert. De gemeente Waterland wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseert vrijdag 29 april een receptie, speciaal voor alle inwoners die in het verleden Koninklijk zijn Onderscheiden. Wij hebben de inwoners die in Waterland zijn onderscheiden inmiddels een uitnodiging gestuurd, maar Waterlanders die elders een Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen zijn ook van harte welkom. Deze personen zijn voor ons helaas niet te achterhalen.

Dus bent u elders in het verleden Koninklijk Onderscheiden en woont u nu in de gemeente Waterland? Dan bent u vrijdag 29 april aanstaande, al dan niet met partner, van harte welkom om het glas te heffen. De receptie vangt om 16.30 uur aan en vindt plaats in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 in Monnickendam. De bijeenkomst wordt rond 18.30 uur afgesloten.

Wij verzoeken u vriendelijk zich aan te melden bij gemeente, via telefoonnummer 0299-658 641. U kunt uw gegevens ook e-mailen naar: e.peetsold@waterland.nl