Gemeente Assen


Ga mee naar de Nationale Feestavond 30 april

11 april 2005

Het jaar 2005 is voor Nederland, de Nederlandse Antillen en Aruba een bijzonder jaar. Koningin Beatrix is 25 jaar ons staatshoofd. Vorig jaar is er een Nationaal Comité ingesteld dat de viering van dit Zilveren Regerings-jubileum voorbereidt en eind april is het dan zo ver dat de officiële activiteiten starten.

30 April is in dit kader een bijzondere dag die op een grootse manier wordt beëindigd. In een feestpaviljoen op het Malieveld in Den Haag zal een feestelijk avondprogramma plaatsvinden voor 4.000 genodigden uit het hele land. Het programma, dat duurt van 20.15 - 22.15 uur, wordt geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties en Eyeworks. Gastheer en presentator van de avond is Ivo Niehe. Het geheel wordt live op televisie uitgezonden.

De koningin en haar familie zijn uitgenodigd voor deze bijzondere avond.

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen uit heel ons land de kans krijgen om de feestavond bij te wonen. In dat kader is er onder andere voor gekozen om uit iedere provinciehoofdstad 150 personen uit te nodigen. De stad Assen is dus ook in de gelegenheid om 150 personen voor te dragen.

Wilt u dit Nationale Feest ook bijwonen laat dit dan zo spoedig mogelijk (voor 14 april) weten aan mevrouw T.M. Bouma, e-mail m.bouma@assen.nl. onder vermelding van uw naam, adres en geboortedatum. Het vervoer zal gezamenlijk per bus plaatsvinden.

Mocht u nadere informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw T.M. Bouma, telefoon 366 574 of via e-mail m.bouma@assen.nl