Gemeente Echt-Susteren


Kom ook naar de Aubade op Koninginnedag (21-04-2005)

De jaarlijkse Koninginnedagaubade wordt dit jaar op zaterdag 30 april gehouden op de Nieuwe Markt in Echt. Alle inwoners van Echt-Susteren zijn van harte uitgenodigd de festiviteiten, die beginnen om 10.30 uur, bij te wonen.

De aubade waaraan tal van vooraanstaande verenigingen uit onze gemeente hun medewerking verlenen, wordt georganiseerd door de stichting Oranje Comité Echt, in samenwerking met het gemeentebestuur.

Ter gelegenheid van de aubade worden ieder jaar de inwoners van Echt-Susteren met een koninklijke onderscheiding uitgenodigd. Uiteraard zijn degenen die dit jaar hun lintje krijgen ook van de partij.

Dit jaar werken aan de aubade mee: Harmonie St. Caecilia Echt, Brassband St. Rochus Peij, Fanfare St. Judocus St. Joost, Fluit- en Trommelkorps Juliana Peij, Schutterij Sint Stephanus Dieteren, Schutterij St. Antonius Slek, Schutterij St Petrus en Paulus Echt, Schuttersgilde St. Landricus Echt, Scouting Jeanne dArc Susteren. Schutterij St. Stephanus Dieteren levert de paradecommandant.

Het programma van de Koninginnedagaubade 2005:
10.30 uur Muziekparade van verenigingen op de Nieuwe Markt; 10.50 uur Welkomstwoord door dhr. J. Herffs (voorzitter Oranje Comité), gevolgd door de vlaggenparade en het spelen van het Neder-landse - en Limburgse volkslied door de Brassband St. Rochus Peij.
11.00 uur Toespraak door burgemeester E. Schaf-tenaar; 11.05 uur Presentaties van de diverse verenigingen; 11.35 uur Dankwoord door dhr. J. Herffs;
11.40 uur Muzikale afmars van de verenigingen.
11.50 uur Einde

Er is rekening gehouden met een grote belangstelling van het publiek. Voor de toeschouwers zijn voldoende zitplaatsen aanwe-zig. Het Oranje Comité verzoekt belangstel-lenden vóór 10.30 uur plaats te nemen, aangezien het programma om stipt 10.30 uur begint.

Indien er sprake is van slechte weersomstandigheden, worden de festiviteiten op de Markt afgelast. In dat geval is er een alternatief programma waaraan enkel de genodigden kunnen deelnemen.