BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 25 april 2005

De lama's vieren jubileum beatrix met maartje van weegen

Op het 25-jarig jubileum van onze Koningin, kunnen De Lama's natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 30 april van 19.00 uur tot 19.35 uur brengen De BNN Lama's op Nederland 2 een ode aan Beatrix met het programma De Koninklijke Lama's. Als speciale gast verwelkomen zij Maartje van Weegen en de presentatie is zoals gewoonlijk in handen van Patrick Lodiers.

In De Royal Lama's improviseren Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Arie Koomen er weer lustig op los met als thema Het Koningshuis. Dit leidt misschien wel naar spelletjes als een roetsjbaan door de vaderlandse geschiedenis, een persconferentie met een hofleverancier, een datingshow met troonopvolgers, een doventolk over oud-Hollandse koninginnedagspelletjes of een vragenronde die zich afspeelt op de slaapkamer van Amalia.

Het programma De Lama's is gebaseerd op de zeer succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway. Net als in de Engelse show komt het in De Lama's aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek.

Meer informatie en fotomateriaal: BNN Communicatie Ingrid Timmer, tel: 035-6555321, e-mail: ingrid.timmer@bnn.nl