AutoRai

Toyota AYGO DJ gangmaker op Koninginnedag

(29-4-2005)
De splinternieuwe Toyota AYGO DJ krijgt een prominente plaats op het podium van radiozender SLAM! FM. De speciaal omgebouwde AYGO zal tijdens Koninginnedag op het Rembrandtplein/hoek Thorbeckeplein in Amsterdam voor groot spektakel zorgen.

De achterzijde heeft een uitschuifbaar deel met twee draaitafels. Internationaal bekende deejays nemen hierachter plaats. De klanken komen via vele luidsprekers tot het publiek dat wordt opgezweept door zân geluidscapaciteit van maar liefst 2.600 Watt. De Toyota AYGO DJ is een extreem muzikale versie van de vanaf juni in Nederland leverbare AYGO. Op www.aygo.nl is meer over de trendy en compacte Toyota te vinden.

De Toyota AYGO had geen betere dag kunnen uitkiezen om zich te presenteren aan het Nederlandse publiek. Honderdduizenden mensen brengen Koninginnedag door op het Rembrandtplein in Amsterdam, waar de AYGO DJ als gangmaker fungeert. Achter de draaitafels nemen internationaal bekende deejays plaats, zoals Benjamin Brown, Gene Farris, Gregor Salto, Mark van Dale en vele anderen. De Toyota AYGO DJ laat op Koninginnedag om 12.00 uur de eerste uit zijn speakers knallen en het feest gaat door tot 21.00 uur. Toegang is uiteraard gratis.

De locatie op het Rembrandtplein/hoek Thorbeckeplein en het podium van SLAM! FM is niet zomaar gekozen, want de Toyota AYGO is bedoeld voor een jonge en zeer dynamische groep mensen. De naam AYGO is afgeleid van âI goâ. De term verwijst naar jonge, zelfbewuste en trendy stadsbewoners. De Toyota AYGO koper heeft keuze uit de versies AYGO, AYGO+ en AYGO SPORT. Alle uitvoeringen hebben een complete standaarduitrusting met onder meer een radio/CD-speler, frontairbags, ABS/EBD en elektronische stuurbekrachtiging. De 1,0-liter VVT-i driecilindermotor (68 pk/50 kW) zorgt voor de aandrijving en combineert kracht met zuinigheid.

Vanaf medio juni staat de AYGO bij de Toyota-dealers met een vanafprijs die rond de 10.000 euro ligt.