Provincie Utrecht

Persbericht

Maxima reist mee op gratis Winkelexpress Amersfoort

Koninkijke VIP bij start op 30 april

3-5-2005
Amersfoort kreeg tijdens Koninginnedag op 30 april een bijzondere gast: Maxima. Zij was door de provincie Utrecht uitgenodigd om de feestelijke start bij te wonen van de Winkelexpress. Deze gratis winkelbus rijdt tot en met 1 oktober tussen het noorden van Amersfoort en het winkelcentrum. Iedereen die in de wijken Nieuwland en Hoogland opstapt tijdens de zaterdag en koopzondagen 1 mei en 25 september kan gebruik maken van gratis vervoer.

"Aanrader"

Maxima reed als koninklijke VIP mee op de Winkelexpress richting het centrum van de Keistad en terug. Haar aanwezigheid in de bus was een aangename verrassing voor de vele passagiers die tijdens Koninginnedag gebruik maakten van de Winkelexpress. Tijdens de rit vertelde zij de reizigers over deze proef van de provincie Utrecht voor gratis openbaar vervoer, die in samenwerking met de gemeente Amersfoort en Connexxion wordt uitgevoerd. "Een aanrader voor iedereen die snel, comfortabel en gratis naar het winkelcentrum van Amersfoort wil", aldus een enthousiaste Maxima.

Dat deze koninklijke gast trouwens een dubbelgangster is, die sprekend op de echte Maxima lijkt, viel nogal wat nietsvermoedende passagiers meestal pas later op.

Wilt u meer weten over deze proef? Kijk dan op
www.provincie-utrecht.nl/winkelexpress

Laatst gewijzigd op 05/03/2005 03:47:27 PM. Paginabeheer: Clara.van.Foreest@provincie-utrecht.nl