Politie Zeeland


---


W-2359-2005 Drank op straat

Een 21-jarige Middelburger werd zaterdag om 05.50 uur in de Langeviele in zijn woonplaats bekeurd voor het bij zich hebben van een geopend flesje alcoholhoudende drank.

In de Lange Geere in Middelburg werden om 05.45 uur twee 18-jarige inwoners van Goes voor hetzelfde feit bekeurd. Zij maakten deel uit van een groepje dat op een reeds gesloten terras zat. Door de politie werd de groep weggestuurd.


W-2360-2005 Bromfietser onder invloed

Op het Bellamypark in Vlissingen werd zaterdag om 02.35 uur een 33-jarige Middelburgse bromfietser betrapt op rijden onder invloed.
Hij had meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en kreeg een rijverbod van 5 uur.


O-2361-2005 Aanhouding in Goes

Zaterdag om 01.25 uur werd een 23-jarige inwoner uit Goes aangehouden wegens het vernielen van een voordeur in de Tulpstraat in zijn woonplaats.
De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, verwondde daarbij zijn hand en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.


Z-2362-2005 Illegaal kamperen

Op de Panoramaweg in Breskens werden in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen bekeurd voor het illegaal kamperen.

Z-2363-2005 Alcohol
Tussen vrijdag 21.30 en 07.00 uur werd alcoholcontrole gehouden op de Hulsterweg in Kuitaart en op de Glacisweg en de Stationsweg in Hulst.
Op de Hulsterweg werden 34 blaastesten afgenomen. Een automobilist had meer dan 1 12x de toegestane hoeveelheid gedronken en kreeg een rijverbod van 3 uur.
Op de Glacisweg moesten 26 bestuurders blazen en twee automobilisten kregen een rijverbod van 1 en 2 uur, omdat zij meer hadden gedronken dan de toegestane hoeveelheid.
Op de Stationsweg werd bij 28 bestuurders een blaastest afgenomen en een automobilist kreeg een rijverbod van 4 uur omdat hij meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Een 47-jarige Terneuzense automobilist bleek zaterdag om 00.40 uur in de Willem de Zwijgerlaan in zijn woonplaats meer alcohol gedronken te hebben dan de toegestane hoeveelheid. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur.

Een 23-jarige automobiliste uit Sas van Gent bleek zaterdag om 02.55 uur op de Vaartwijk in Axel bijna 1 ½x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Zij kreeg een rijverbod van 2 uur.

Een 29-jarige Axelse automobilist bleek zaterdag om 04.50 uur op de N253 in zijn woonplaats 1 ½x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken en kreeg een rijverbod van 2 uur.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.