Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 30 april 2005

Politie onderzoekt mishandeling en vernieling

BERKEL-ENSCHOT: Zaterdag 30 april hielden agenten op de Generaal Eisenhowerweg rond 4.40 uur twee mannen van 18 en 19 uit Berkel-Enschot aan. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging en vernieling van een sportschool. De twee maakten deel uit van een groep van zon 20-25 personen. De 25-jarige eigenaar van de sportschool merkte zelf de vernielingen op doordat hij zijn pand op dat moment met een 24-jarige vriend passeerde. Toen hij de groep aansprak, werd hij mishandeld. Ook reed een deel van de groep met een auto op zijn vriend in. De politie onderzoekt de zaak.

52-jarige Rotterdammer aangehouden voor mishandeling 15-jarig meisje

TILBURG: De politie hield vrijdag 29 april rond 23.00 uur een 52-jarige man aan omdat hij een 15-jarig meisje had mishandeld. Hij was op een verjaardagsfeest van een familielid en kreeg daar woorden met zijn familie. De man had behoorlijk gedronken toen hij op straat in gevecht raakte met een familielid. Vervolgens smeet hij een, daar ook aanwezig, meisje op de grond. Ze liep daarbij een gescheurde broek, een geschaafde knie en een opgezet oog op. De man is vervolgens aangehouden en ingesloten door de politie. Met een proces-verbaal op zak kon hij zaterdagochtend rond 10.00 uur weer naar huis.

21-jarige Tilburger aangehouden voor belediging

TILBURG: De politie hield zaterdag 30 april rond 4.30 uur een 21-jarige man aan nadat hij een agent had beledigd. De agent reed in zijn dienstvoertuig langs een groepje van 7 jongeren toen een van hen sukkel riep naar de agent. De agent stopte om hem hierop aan te spreken. Vervolgens werd een voorwerp naar zijn auto gegooid. Daarop werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Inge van den Heuvel