Gemeente Heerenveen


(30 april) PODIUM VRIJ !!!!! Opgave tot 18 maart

zaterdag 30 april 2005
aanvang: 20.15 uur
Entree: gratis

Podium Vrij!
Editie Koninginnedag 2005

Open theaterpodium voor amateurs.
Deelname gratis.
Aanmelden voor 18 maart 2005.

Aan het einde van het Posthuis Theater seizoen 2004/2005, op zaterdag 30 april (Koninginnedag), trakteren wij u op Podium Vrij! Podium Vrij! is een open podium; een theaterfestival met acts van oprechte amateurs. Podium Vrij! is geen talentenjacht, geen wedstrijd en er vallen ook geen prijzen te verdienen. Podium Vrij! is wel een uitdaging aan iedereen die eens vanaf een heus theaterpodium een act wil opvoeren voor publiek.
Toneel, ballet, stand up comedy, show, moderne dans, poppentheater, mime, sketch, muziektheater, liedjesprogramma, cabaret, comedy, alles mag, zolang het maar theater is. Een theater-act mag niet langer dan twintig minuten duren.
Deelname aan Podium Vrij! is gratis, maar aspirant-deelnemers moeten zelf zorgen voor rekwisieten, schmink, aankleding en eventueel decor. Het Posthuis Theater biedt naast het podium verdere technische faciliteiten als belichting en assistentie bij het geluid. Wie mee wil doen aan deze 31e editie van Podium Vrij! kan een opgaveformulier bij het Posthuis Theater halen. Opgaveformulieren moeten voor 18 maart 2005 bij het Posthuis Theater binnen zijn. Na 18 maart volgt een selectieronde, waarna het definitieve programma wordt samengesteld. In de week voorafgaande aan Podium Vrij! wordt er nog een "doorloop" gehouden, een soort generale repetitie.