Ingezonden persbericht


Totale line-up Radio 538 Koninginnedagfeest bekend

Hilversum, 27 april 2005 - De opbouw van het podium op het Museumplein in Amsterdam is al in volle gang. Nog een paar dagen en dan organiseert Radio 538 voor de vijfde keer op rij het àllergrootste Koninginnedagfeest van Nederland. Op zaterdag 30 april treden van 12:00 tot 22:00 uur grote nationale en internationale artiesten op.

Kane, Ali B en Brace, Bløf, Di-rect, Ferry Corsten, Lasgo, Lange Frans en Baas B, Special D, Elize, Dave Mc Cullen en Marco V zijn reeds bekendgemaakt. Verder beklimmen ook The Sunclub, K-Liber, Schnappie, Veldhuis & Kemper, Narcotic Thrust, Darkraver, Raffish, Erik Prydz, Meo, DJ Maurice, Men2B, The Sheer, Dr. Kucho, Starkoo, Candeejay, Krezip, Brainpower en Within Temptation het podium op 30 april.

Vorig jaar trok het Museumplein volgens de officiële metingen maar liefst 300.000 enthousiaste feestgangers. Ook dit jaar wordt weer een enorm aantal bezoekers verwacht. De presentatie van het Koninginnedagevent is in handen van de 538-jocks. De hele dag is live te volgen via Radio 538.

Meer informatie over de volledige line-up en de bereikbaarheid van Amsterdam op Koninginnedag is te vinden op de uitgebreide Koninginnedagsite op www.radio538.nl.

Radio 538

Radio 538 is Top 40 muziek, Dance, R&B en de beste hits en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen en Barry Paf. Check voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.