PERSBERICHT - 2005-04-29

Vrij Uit in nieuw programma Lastminute TV

Reisorganisatie Vrij Uit is vanaf 1 mei 2005 12 weken lang te zien in het nieuwe programma Lastminute TV. In het programma, dat elke zondag van 11.30 tot 12.00 uur te zien zal zijn bij SBS 6, laat Vrij Uit wekelijks de scherpst geprijsde weekendjes weg zien.

De kijker kan niet alleen ideeën opdoen om er een paar dagen tussenuit te gaan, maar kan de aanbiedingen ook direct boeken via het telefoonnummer 0900 874 58 48 en www.vrijuitlastminutes.nl. De aanbiedingen kunnen ook bij alle ANVR reisbureaus geboekt worden.

Het concept Lastminute TV sluit goed aan op de begin dit jaar door Vrij Uit gelanceerde site www.vrijuitlastminutes.nl. Het biedt ons een prima mogelijkheid om ons scherp geprijsde aanbod van weekendjes en midweekjes weg onder de aandacht te brengen en de nieuwe site van Vrij Uit bij een breed publiek bekend te maken. aldus René van der Klink, Directeur Autovakanties Thomas Cook Nederland.

Op deze site vindt de consument een diverse aanbod aan short breaks in de Benelux en Duitsland. De prijzen zijn scherp en minimaal 25% goedkoper dan het reguliere aanbod. Zo boekt de consument een weekendje Antwerpen voor 2 personen, incl. ontbijt al v.a. 49,- per kamer en een vierpersoons bungalow in de Ardennen voor een weekend al v.a. 49,- .

Het medium TV leent zich goed voor de verkoop van vakanties, zien is beleven. Programmas als Yorin Travel staan dan ook al jaren garant voor hoge kijkcijfers. Ook de trend van steeds later voor vertrek boeken zet zich onverminderd voort. Lastminute TV heeft deze twee gegevens gecombineerd. Een presentator vertelt aan de hand van beelden over de bestemming en brengt zo de kijker in vakantiestemming, gevolgd door een aanbieding die direct te boeken is.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie,