Ministerie van VenW Directoraat-Generaal Luchtvaart

Aanvullende informatie luchtvaartterrein Groningen Airport Eelde ter inzage

RRKL, 5/3/2005

Vanaf dinsdag 3 mei 2005 tot en met maandag 27 juni 2005 ligt de aanvullende informatie luchtvaartterrein Groningen Airport Eelde voor eenieder die hier kennis van wil nemen ter inzage op diverse locaties. Het is niet mogelijk om tegen de aanvullende informatie separaat bezwaar te maken. De bezwaartermijn in het kader van de Aanwijzing heeft opengestaan van 22 mei tot en met 3 juli 2001.

Informatieavond
Op donderdag 26 mei organiseert het ministerie van Verkeer en Waterstaat in het Mercure hotel aan de Emmalaan 33 in Haren een informatieavond over het aanvullende onderzoek. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. Medewerkers van het ministerie zullen een toelichting geven op de aanvullende informatie en uw vragen hierover beantwoorden. Wanneer en waar inzien?
De aanvullende informatie ligt van dinsdag 3 mei 2005 tot en met maandag 27 juni 2005 gedurende kantoor-/openingsuren ter inzage op de volgende locaties:
- de luchthavendienst van de luchthaven Groningen Airport Eelde (Airport Office aan de Machlaan 14a in Eelde), ook 's avonds en in het weekend
- de gemeentewinkel van Haren (Raadhuisplein 10 in Haren)
- de receptie van het gemeentehuis van Tynaarlo (Kornoeljeplein 1 in Vries)
- de hal van gebouw 't Clockhuys (Brinkhorst 3 in Haren)
- de stafgroep communicatie van de provincie Drenthe (Westerbrink 1 in Assen)
- de bibliotheek van de provincie Groningen (St. Jansstraat 4 in Groningen)
- de bibliotheken van de ministeries van Verkeer en Waterstaat (Plesmanweg 1 in Den Haag) en van Volksgezondheid, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (Rijnstraat 8 in Den Haag)