PERSBERICHT - 2005-05-04

Oad Reizen beste touroperator voor Aruba

Reisorganisatie Oad heeft afgelopen week een award ontvangen voor de best presterende touroperator voor Aruba in Nederland. De prijs werd tijdens een bijeenkomst van de belangrijkste Aruba-aanbieders overhandigd door de minister van toerisme, Edison Briesen, aan Irma Goossen, productmanager Caribbean van Oad Reizen.

Samenwerking Verkeersbureau Aruba en Oad Reizen Sinds de winter van 2003-2004 heeft Oad Reizen Aruba en de Nederlandse Antillen in het Caribbean-programma opgenomen. Dit is met veel publiciteit in de markt gezet. En met succes: de eerste reisveer voor de Antillen waar Oad afgelopen januari voor in aanmerking kwam, werd met glans gewonnen. Het succes van de boekingen is mede te danken aan de goede samenwerking tussen het Verkeersbureau van Aruba, ATA, AHATA en Oad Reizen. Zowel in de winter van 2003-2004 als in de winter van 2004-2005 hebben de partijen gezamenlijk marketing rondom Aruba ontwikkeld met als belangrijkste deel een televisiecommercial.

Oad Reizen in de Caribbean
Oad Reizen organiseert met veel succes vakanties naar de Nederlandse Antillen en Aruba. Aan de stijging van de verkoopcijfers ziet Oad Reizen dat er steeds meer vraag is naar de Caribbean. Oad heeft een zeer uitgebreide en informatieve brochure voor de Caribbean.