Gemeente Westerveld

4-5-2005
Wijziging verordeningen reinigingsheffingen en marktgelden

De raad van de gemeente Westerveld heeft in de vergadering van 28 april 2005 besloten de verordening reinigingsheffingen 2005 en de marktgelden verordening 2005 te wijzigen.

De tarieven voor het ophalen van snoeihout en grof huisvuil zijn met bedrag als in 2004. Deze tarieven, respectievelijk ⬠5,90 per aanmelding (maximaal 2 kubieke meter) en ⬠8,50 per halve kubieke meter (maximaal 2 kubieke meter per melding), staan ook op de afvalkalender vermeld die begin 2005 huis-aan-huis is bezorgd.

Omdat de organisatie van de veemarkten in Dwingeloo met ingang van 2005 door de Stichting Dwingelermarkt wordt uitgevoerd, zijn de hiervoor in de verordening marktgelden opgenomen tarieven komen te vervallen.

De wijzigingen van de hiervoor genoemde verordeningen treden in werking met ingang van de eerste dag na 4 mei. De wijziging van de verordening reinigingsheffingen werkt terug tot en met 1 januari 2005. De besluiten zijn opgenomen in het openbaar register "belastingverordeningen gemeente Westerveld".

De teksten van de verordeningen liggen vanaf heden kosteloos ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Ook kunt u tegen betaling van de gemaakte kosten een afschrift krijgen van de besluiten.

Voor informatie kunt u bellen met Els Evers van de cluster Belastingen/Woz, tel.nr.: (0521) 349 358.

terug