Ingezonden persbericht

Regio - Alweer voor de 6e keer zal AB-Radio het Bevrijdingspopfestival wat gehouden wordt op 5 mei 2005 in de Haarlemmerhout live uitzenden.

AB-Radio zal 's morgens al om 10 uur beginnen met een speciale preshow met akoestische optredens van verschillende artiesten. Vervolgens de gehele dag live muziek vanaf beide podia en interviews met de artiesten.

AB-Radio is in de regio Zuid-Kennemerland te ontvangen op 105.8 FM. Ook ZFM Zandvoort zal de hele dag het festival live uitzenden via 106.9 FM. Het Haarlemse Radiostation Laser FM doet ook mee via de tijdelijke evenementen frequentie 107.3 FM en op de Haarlemse kabel via 103.8 MHz.

Ook verzorgd AB-Radio speciaal voor Bevrijdingspop dit jaar voor een aantal live streams via de website www.abradio.nl zodat er overal ter wereld waar dan ook geluisterd kan worden.

Het festival wordt live uitgezonden vanaf 10 uur 's morgens tot 12 uur middernacht. Voor meer informatie over de uitzending en voor de internet streams kunt u surfen naar de website ABRadio.nl.

---- --