Ingezonden persbericht

Hilversum, 14 april 2005

Nieuwe nummers van Jim, Brace en Djumbo als eerste exclusief op Kids Top 20 CD

De uiterst succesvolle verzamel-CD "De grootste hits uit de Kids Top 20" viert z'n derde editie met een unicum in CD-land, namelijk drie gloednieuwe, nog nooit eerder uitgebrachte tracks van Jim, Brace en Djumbo.

Natuurlijk staan de grootste hits van nu - uit de Kids Top 20 - op deze verzamel-CD, waaronder "One, two, three" van Ch!pz, "Leipe mocro flavour" van Ali B, "Automatic" van EliZe, "Eyahe" van Djumbo, "Supervisie" van Lange Frans & Baas B en de nr.1 hitsingle van Schnappi. Daarnaast bevat de compilatie exclusief een drietal nooit eerder uitgebrachte tracks, waarvan tevens een fragment te horen is op de mini-soundblaster uit het Kids Top 20 Happy Meal bij McDonald's. Deze tracks zullen als eerste op de Kids Top 20 CD verschijnen.

Deel 1 en 2 van de Kids Top 20 CD waren resp. in het najaar van 2003 en afgelopen zomer al een enorm succes, met maandenlange hitnoteringen in de top van de verzamelcharts en goed voor meer dan 50.000 verkochte exemplaren. Nu is er deel 3, met wederom 20 vet-coole hits van de populairste artiesten van dit moment, gekozen vóór en dóór kids.

Aan de basis van het succes staat het populaire tv-programma "Kids Top 20", dat wekelijks één van de best bekeken tv-programma's is op zondagochtend bij JETIX en onlangs haar 100e uitzending vierde! Door te stemmen bepalen de kids zelf welke hits in de Kids Top 20 staan. In de show, die gepresenteerd wordt door Kim-Lian, zijn wekelijks een of meerdere (inter)nationale popsterren te gast voor een interview en een optreden.

Het nieuwe nummer van Jim is afkomstig van zijn nieuwe album, dat na de zomer zal verschijnen. De track van Brace is afkomstig van zijn debuutalbum, dat nog voor de zomer uitkomt en ook de hit "Vraag jezelf eens af" bevat. Djumbo's album "Jump", inclusief de hits "Hide and seek" en "Eyahe", verschijnt op 9 mei a.s.

Van 21 april t/m 18 mei krijg je bij aankoop van een Kids Top 20 Happy Meal bij McDonald's een unieke mini-soundblaster kado waarop 30 seconden van één van de gloednieuwe tracks te horen is. Daarbij krijg je een kortingsbon van E 2,50 voor de CD.

"De grootste hits uit de Kids Top 20 - deel 3" is vanaf 20 april overal verkrijgbaar.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht