MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

PERSBERICHT
MOJO Concerts, Delft, 15 december 2004

Bellydance Superstars terug in nederland

De Bellydance Superstars komen terug naar Nederland. Het Amerikaanse buikdansgezelschap staat op maandag 9 mei 2005 in het Lucent Danstheater in Den Haag. De kaartverkoop voor deze show start aanstaande zaterdag.

Al lang zijn mensen van over de hele wereld gefascineerd door de sensuele rollende en golvende heup- en buikbewegingen van het buikdansen. De oriëntaalse dansvorm, afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, heeft door de Amerikaanse Bellydance Superstars ook in het Westen een nieuwe impuls gekregen.

In hun thuisland Amerika zijn de Bellydance Superstars inmiddels een begrip. Onder begeleiding van een percussionist zorgen de beste buikdanseressen ter wereld voor een wervelende show. Afgelopen zomer was het dansgezelschap voor het eerst in Europa te bewonderen met een tour door onder andere Duitsland, Spanje, Frankrijk en Nederland. Dit voorjaar keren ze terug voor een tweede Europese tour waarin Den Haag opnieuw wordt aangedaan.

BELLYDANCE SUPERSTARS
Maandag 9 mei 2005
Lucent Danstheater - Den Haag
Aanvang: 20.15 uur
Tickets: EUR 35, EUR 33 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (