Gemeente Reimerswaal


WERK IN UITVOERING IN DE OMGEVING REIGERSBERGPARK TE RILLAND

De straten waarin verleden jaar een regenwaterriool aangelegd werd, zullen vanaf maandag 9 mei as. definitief bestraat worden. Dit werk wordt uitgevoerd door M.J. Oomen uit Sprundel.

De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:

- Opnemen en schoonmaken van de gehele klinkerverharding;
- Opnieuw stellen trottoirbanden en herleggen van betontegels;
- Definitief straten van de opgebroken verharding.

De werkzaamheden zullen, naar verwachting, tot medio september duren, maar de totale duur is afhankelijk van het weer. Tijdens deze periode zal er gefaseerd gewerkt worden, waarbij telkens één straat tijdelijk wordt afgesloten het voor doorgaande verkeer. Tijdens de werkzaamheden zal uw woning zoveel mogelijk te voet of met de fiets bereikbaar gehouden worden.
De wegen die herbestraat worden zijn: de Reigersbergstraat, Rietlandstraat, Burg. Jobselaan, een gedeelte van de Valckenisseweg en de Vliedbergstraat.
Er zal gestart worden in de Reigersbergstraat en vervolgens de Rietlandstraat. U wordt gaande het werk op de hoogte gebracht welke volgende straat aan de beurt is.

De uit te voeren werkzaamheden zullen voor u als bewoner onvermijdelijk overlast veroorzaken. We vragen hiervoor uw begrip en hopen met uw medewerking om het ongemak tot een minimum te beperken. Wij verzoeken u dan ook tijdens de werken in uw straat, uw auto niet voor de deur te parkeren. U wordt hierover ca. 2 dagen voor de werkzaamheden geïnformeerd.

Voor vragen over de uitvoering van het werk kunt u terecht bij de aannemer M.J. Oomen, de heer J.Vriends, uitvoerder, zijn telefoonnummer is 06-51296287. De uitvoering wordt van gemeentezijde begeleid door de heer P. van de Guchte, zijn telefoonnummer is: (0113) 395 302 of mobiel (06) 20596716.
(Geplaatst op: 26-04-2005)