Ingezonden persbericht


Cisco Systems introduceert oplossing voor real-time traceren van draadloze randapparatuur en RFID-tags

Nieuwe locatiegebaseerde diensten binnen draadloze netwerkomgevingen

Amsterdam, 9 mei 2005 - Cisco Systems introduceert de Cisco Wireless Location Appliance: een oplossing om gelijktijdig duizenden verschillende draadloze randapparaten en 802.11 RFID-tags te traceren binnen het Wireless Local Area Network (WLAN). De oplossing maakt nieuwe toepassingen mogelijk op het gebied van beveiliging en voorraadbeheer en kan een belangrijke rol spelen bij bijvoorbeeld de opsporing van waardevolle spullen. Op basis van radio frequency-technologie (RF) kunnen alle draadloze randapparaten zoals laptops, PDA's én middelen uitgerust met een 802.11 RFID-tag binnen enkele meters getraceerd worden. De locatie van deze apparaten en middelen wordt grafisch weergegeven op plattegronden.

Het volledige Engelstalige persbericht is beschikbaar via de Cisco Newsroom.


- einde -

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, zet zich al 20 jaar in voor technologische innovatie, heeft een leidende positie in de bedrijfstak en heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
tel: 070-416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl
http://www.cisco.nl