Ingezonden persbericht


Cor Molenaar in Raad van Advies van communicatiebureau in1

Rotterdam, 09-05-2005

Prof. Dr. C.N.A. Molenaar heeft als tweede zitting genomen in de Raad van Advies van het Rotterdamse communicatiebureau in1.

Raad van Advies
"We hebben gekozen voor een Raad van Advies omdat we in samenspraak met ervaren mensen uit het vak de groei van het bureau en de ontwikkelingen in de markt willen invullen", aldus Vincent Luyendijk (mede-eigenaar van in1). "De media- & marketing wereld is momenteel stevig aan het veranderen, juist iemand als Cor Molenaar kan ons daarbij inhoudelijk prima ondersteunen". De raad van advies fungeert als klankbord, denktank en inspiratiebron.

Over Cor Molenaar
Cor Molenaar is onder andere bekend van diverse toonaangevende marketingboeken (De impact van de IK-cultuur, E-strategie, etc.), is voorzitter van het RFID platform Nederland, is buitengewoon hoogleraar interactieve marketing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is een veel gevraagd spreker/dagvoorzitter op congressen en seminars.

Over in1
In1 (www-in-1.nl) is een Rotterdams communicatiebureau, met focus op nieuwe media. In1 werkt aan uiteenlopende communicatie-opdrachten voor toonaangevende opdrachtgevers als AEGON Spaarbeleg, Zonnatura, ilse media, NTK en Zeelandia.

----------------------------