Ingezonden persbericht


Persbericht

Allasso Benelux opent VESTIGING IN BELGIë

Mierlo, 9 mei 2005 Allasso b.v., Europa s grootste distributeur op het gebied van netwerkbeveiliging, heeft een vestiging geopend in België. Het kantoor, dat in Diegem (Brussel) is gehuisvest, komt tegemoet aan de dringende vraag van zowel klanten als resellers om in België een aanspreekpunt te hebben. Het kantoor gaat naast de Belgische ook de Luxemburgse markt bedienen.

Allasso is al zeer succesvol op de Nederlandse markt. Vanuit België en Luxemburg nam de vraag naar netwerkbeveiliging van Allasso sterk toe. De Belgische markt is een zeer volwassen markt op het gebeid van beveiliging. Op dit ogenblik is hier echter nog geen Value Added Distributor actief die ondersteuning kan bieden aan het toenemende aantal klanten en het verkoopkanaal. Daarom besloot Allasso de activiteiten in België en Luxemburg uit te breiden door een vestiging te openen die alle klanten en resellers hier van dienst kan zijn.

Bart Scheenaerts, de nieuwe Sales Director BeLux, wordt verantwoordelijk voor de Belgische activiteiten. We zullen ons in eerste instantie richten op de telemarketingactiviteiten om het aantal leads voor onze resellers aanzienlijk te vergroten , aldus Scheenaerts. Daarnaast gaan we seminars en verkoopacties organiseren waarmee we nieuwe en bestaande klanten kunnen informeren over wat netwerkbeveiliging van Allasso voor hun organisaties kan betekenen.

Eduard Meelhuysen, Managing Director van Allasso Benelux: Er is in België absoluut ruimte voor een echte Value Added Distributor. We hebben een grote klantenkring in de Benelux, die alsmaar groeit en die we nu snel en lokaal kunnen bedienen. We breiden bovendien niet alleen uit in België en Luxemburg, ook in Nederland zullen binnenkort een aantal nieuwe medewerkers hun intrede doen. Over Allasso

Allasso is Europa s grootste distributeur op het gebied van netwerkbeveiliging met kantoren in Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal en Groot-Brittannië . De organisatie levert beveiligingsoplossingen, trainingen op het gebied van netwerkbeveiliging, marketingondersteuning, accountmanagement en technische ondersteuning voor meer dan 3000 resellers, system integrators en consultants in Europa. Allasso is sinds kort onderdeel van In Technology plc. Voor meer informatie kunt u terecht op www.allasso.com.

Meer informatie voor de redactie:

Allasso Benelux b.v.

Eduard Meelhuysen

Tel.: 0492 668 228

Mobiel: 06 52 53 21 11

e-mail: eduard.meelhuysen@allasso.nl

Potters PR

Monique Potters

Tel. : 0345 501595

Mobiel: 06 28 88 96 32

e-mail: monique@potterspr.nl