Rijn & Venen, 12.00 uur

Utrecht 09-05-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Aanhouding

MAARSSEN - Zondagavond 8 mei om 23.10 uur kreeg de politie de melding van een inbraak in een personenauto die geparkeerd stond aan de Rembrandtsingel. Op de Gerard Doustraat troffen agenten een verdachte aan die voldeed aan het opgegeven signalement van getuigen. De man, een 21-jarige Maarssenaar, is aangehouden en voor verhoor ingesloten op het politiebureau.

Aangifte mishandeling
LOENEN A/D VECHT Vrijdagmiddag 6 mei deed een 16-jarig meisje uit Amsterdam aangifte van mishandeling. Zij is die middag omstreeks 14.30 uur op het Doude van Troostwijkplein geslagen door twee meisjes van 16 en 13 uit Loenen. Na de aangifte van het meisje, zijn agenten naar de Hoefijzer gereden waar de verdachte meisjes werden aangetroffen en aangehouden. Op het politiebureau zijn zij gehoord.

Verkeersongeval met letsel

WOERDEN Zaterdagmorgen omstreeks 11.25 uur vond op de Steinhagenseweg een verkeersongeval plaats waarbij een 38-jarige man uit De Meern gewond raakte.

De man reed over de Steinhagenseweg uit de richting van de Minkemalaan. Door nog onbekende oorzaak verloor de man de macht over het stuur, raakte een rechts van de weg staande lichtmast en kwam op zijn kop op de weg tot stilstand. Zijn auto raakte total loss. De man is met onbekend letsel met de ambulance naar het UMC in Utrecht vervoerd.

Gestolen quad

WOERDEN Zaterdagavond omstreeks 19.45 uur kreeg de politie de melding dat op een schoolplein aan het Tournoysveld een quad in de struiken werd geduwd. Ter plaatse troffen agenten een 15-jarige jongen uit Woerden aan en de quad, die de dag ervoor gestolen bleek te zijn elders in Woerden. Op aanwijzing van getuigen hield de politie nog twee jongens (één van 17 uit Woerden, ander onbekend) aan die de quad in de struiken zouden hebben geduwd. De verdachten zijn aangehouden en gehoord. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Aanhouding

MIJDRECHT Zondagmorgen omstreeks 02.50 uur kwamen surveillerende agenten in de Dorpsstraat drie mannen tegen die midden op de rijbaan liepen. Toen de agenten de jongens hierop aanspraken, reageerden zij brutaal. Daarop vroegen de agenten de 23-jarige man uit Mijdrecht naar zijn identiteitsbewijs. Deze kon hij niet tonen en daarom werd hij aangehouden. Hierbij beledigde hij de agenten. Proces-verbaal is opgemaakt.