Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB introduceert nieuwe, voordelige Content Management-oplossing voor e-mail beheer

Nieuwe, XML-gebaseerde Content Management-oplossing vormt bij prijzen vanaf ¤10.000,- goed alternatief op het gebied van informatiebeheer voor overheden en ondernemingen

Amsterdam, 9 mei - ZyLAB, gevestigd marktleider op het gebied van document imaging en full-text retrieval software, introduceert de nieuwe ZyIMAGE E-mail Management Suite. Het pakket is verkrijgbaar vanaf ¤10.000,- en biedt de juiste balans tussen complexiteit en prestaties waar veel organisaties op dit moment de voorkeur aan geven. Dit in plaats van de traditionele en dure 'alles of niets' benadering die door veel leveranciers wordt gehanteerd.

De ZyIMAGE E-mail Management Suite biedt een intelligente, schaalbare benadering waardoor gebruikers de oplossing eenvoudig kunnen integreren met andere 'document lifecycle'-processen. Hierdoor is geen extra opslagruimte nodig en opgeslagen informatie kan zo eenvoudig worden gevonden en doorzocht. Daarnaast kunnen gebruikers op de juiste schaal de ZyIMAGE E-mail Management Suite toepassen op basis van hun feitelijke behoefte; van eenvoudige persoonlijke zoekopdrachten binnen een bestaande records management-omgeving tot complete, zeer efficiënte back-upoplossingen binnen een brede kennismanagement-context.

De ZyIMAGE E-mail Management Suite is gericht op eenvoud en betaalbaarheid bij een hoog prestatieniveau", aldus Dr. ir. Jan C. Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. "We spelen hiermee niet in op de intimidatie die veel gebruikers ervaren wat betreft het afhandelen van e-mail. Dit is een houding die kan leiden tot overcompensatie in de vorm van het aanschaffen van onnodige oplossingen; met name op het gebied van opslag."

Hoogtepunten van de ZyIMAGE E-mail Management Suite:
* Een schaalbare benadering van e-mailbeheer: gebruikers hoeven geen monolithische dure, 'sla alles maar op in verband met aansprakelijkheid'-oplossing aan te schaffen.
* Een flexibel open systeem in plaats van een rigide, eigen systeem.
* Mogelijkheid om - naast andere data zoals elektronische en gedigitaliseerde papieren documenten - te zoeken in PST-bestanden.
* Uitgebreide mogelijkheden om beleid te handhaven en het niet nakomen van procedures te ontdekken (bijvoorbeeld via automatische alerts).
* De flexibiliteit om e-mail te bewaren of verwijderen op basis van eigen keuze, in plaats van de beschikbare ruimte in de mailbox of op de server.
* Unieke integratie van text mining opties voor het efficiënt lokaliseren van informatie.
* Een structuur waarmee eenvoudige integratie met bestaande platformen en gespecialiseerde (professionele) programma's mogelijk is. De ZyIMAGE software past zich aan of integreert met de bestaande systemen van de gebruiker, waardoor geen dure systeemupgrades hoeven te worden aangeschaft en er niet opnieuw hoeft te worden geprogrammeerd.

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. Twintig jaar geleden ontwikkelde ZyLAB het product ZyINDEX, dat al snel de meest gebruikte oplossing werd voor het doorzoeken van grote hoeveelheden elektronische files in PC-omgevingen. In 1991 kwam ZyLAB's belangrijkste product ZyIMAGE op de markt, de beste zoekmachine voor grote collecties gedigitaliseerde papieren en elektronische bestanden. De evolutie van ZyLAB gaat door met ZyIMAGE 5.0, dat een volledig open-source XML framework bevat en geschikt is voor papier, elektronische bestanden, e-mail en bijna alle vormen van multimedia. ZyIMAGE 5.0 vormt de kern van ZyLAB's complete oplossingen voor het archiveren, doorzoeken, vinden, ordenen, delen en reproduceren van documenten, die onder andere worden toegepast bij juridische-, financiële- en overheidsinstellingen. ZyLAB heeft wereldwijd installaties op meer dan 7.000 locaties met ruim 300.000 gebruikers. Vanuit haar kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië kan ZyLAB haar klanten ter plekke een snelle dienstverlening bieden. Meer informatie kan worden gevonden op: www.zylab.com


---

Voor redactionele informatie: PB0505
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: marald@influx-pr.com , website: www.influx-pr.com