PinkRoccade NV

Getronics PinkRoccade lanceert gezamenlijke toekomstvaste werkplekoplossing

Geachte heer, mevrouw,

Op 14 maart jl. is de combinatie Getronics PinkRoccade officieel van start gegaan. De integratie verloopt voorspoedig. Al na 8 weken kunnen wij u melden dat er een eerste gezamenlijke propositie is ontwikkeld. Deze propositie biedt een flexibele en toekomstvaste werkplekoplossing waarbij ICT-kosten niet alleen aanzienlijk beter voorspelbaar, maar ook beter beheersbaar zijn.

Zowel Getronics als PinkRoccade hebben beide een jarenlange ervaring in beproefde werkplekoplossingen. Door het combineren van beide oplossingen en het toepassen van de meest recente technologische ontwikkelingen heeft onze gezamenlijke visie op dit gebied geleid tot een flexibele, kostefficiënte en toekomstvaste werkplekoplossing. Een oplossing die wij op woensdag 18 mei aanstaande internationaal lanceren.

Klaas Wagenaar, CEO Getronics PinkRoccade, ontvangt u graag persoonlijk op deze dag om u deze werkplekoplossing live te tonen in ons demonstratiecentrum TechnoPlaza. Hij zal u nader informeren over de achtergronden van deze werkplekoplossing en natuurlijk ook over de voortgang van ons integratieproces.

Aanvang is 10.00 uur, einde omstreeks 12.30 uur. TechnoPlaza is te vinden in het kantoor van PinkRoccade, Bredewater 16, 2715 CA in Zoetermeer.

Graag vernemen wij van u of u deze internationale lancering en live demonstratie wilt bijwonen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Ria Lagerweij (r.lagerweij@pinkroccade.com ) of te bellen naar 06 - 2952 6615.

We kijken uit naar uw aanwezigheid.

Met vriendelijke groet,

Sonja van Gils
Ria Lagerweij

Getronics PinkRoccade
Professor Bronkhorstlaan 10, 3723 MB Bilthoven
Postbus 172, 3720 AD Bilthoven

T: 030-2747758
F: 030-2747650
I: www.pinkroccade.nl


---