VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone Nederland vereenvoudigt tarieven

Maastricht, 9 mei 2005 - Vodafone Nederland introduceert vanaf vandaag nieuwe abonnementen voor postpaid klanten waarin helderheid, eenvoud en flexibiliteit centraal staan. Met de nieuwe abonnementen kunnen Vodafone klanten profiteren van een heldere tariefstructuur en van gratis controlemogelijkheden waarmee hij op elk moment van de dag zijn verbruik kan opvragen. Ook bestaande klanten kunnen onder gunstige voorwaarden overstappen naar de nieuwe abonnementen. Hiermee speelt Vodafone nog beter in op de veranderende behoeften van mobiele bellers.

Eenvoudig

De nieuwe abonnementen van Vodafone worden gekenmerkt door bellen en SMS'en uit één bundel en door een vast tarief hiervoor binnen Nederland. De klant maakt daarbij gebruik van een Basistarief (voor bellen of tekstberichten) en een Plustarief voor extra diensten zoals Videotelefonie, MMS en e-mail met attachment. Ongeacht of ze bellen naar een vaste lijn, bellen of tekstberichten versturen naar een mobiel nummer van Vodafone of naar een mobiel nummer van een ander netwerk, en dat op ieder tijdstip van de dag.

Meer is minder

Klanten kunnen kiezen uit verschillende TeGoeden, variërend van 50 belminuten of SMS berichten voor Euro 12,50 per maand tot Euro 150 per maand voor 1500 belminuten of SMS berichten. Hoe groter het TeGoed, hoe minder de klant betaalt per belminuut of SMS bericht. Daarnaast geldt vanaf vandaag een speciaal UMTS aanbod waarmee klanten al vanaf 3 Eurocent SMS'en en vanaf 6 Eurocent bellen.

Gratis inzicht in verbruik

Met de introductie van de nieuwe abonnementen biedt Vodafone de klant te allen tijde controle over zijn verbruik en gratis inzicht in zijn kosten. Via de Vodafone Klantenservice die 24 uur per dag 7 dagen per week gratis bereikbaar is, kunnen klanten hun actuele TeGoed status opvragen. De klant ontvangt dan een SMS op zijn mobiele telefoon met het resterende TeGoed voor die maand. Ook kunnen klanten via de Vodafone website bij My Vodafone gratis online een gespecificeerde rekening opvragen en binnenkort online hun verbruik bekijken.

Duidelijk Vodafone

Vaste tarieven, gratis inzicht in je verbruik en meer is minder. Duidelijk Vodafone. Met de slogan 'Duidelijk Vodafone' brengt Vodafone de komende periode via een landelijke campagne op televisie, radio en gedrukte media, de nieuwe tarieven onder de aandacht.

/ / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel meer dan 151 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.